Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta Motorola Moto Tab G70 debutează pe neașteptate în Brazilia; Iată ce aduce și cât costă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Tableta Motorola Moto Tab G70 debutează pe neașteptate în Brazilia; Iată ce aduce și cât costă</b>Motorola anunța ieri data de lansare a noii sale tablete, Tab G70, în India. Cu toate că în această regiune ea va fi dezvăluite pe 18 ianuarie, iată că deja a debutat pe neașteptate în Brazilia. Astfel, aflăm azi detalii complete despre aceasta

 

Motorola anunța ieri data de lansare a noii sale tablete, Moto Tab G70, în India. Cu toate că în această regiune ea va fi dezvăluite pe 18 ianuarie, iată că deja a debutat pe neașteptate în Brazilia. Astfel, aflăm azi detalii complete despre aceasta, inclusiv suma de comercializare. Să vedem ce ne-a pregătit Motorola.

 

După cum se zvonea, tableta sosește cu un design dual-tone. Este fabricată din aluminiu, cântărește 500 de grame și are parte de un corp rezistent la stropi apă în regim IP52. Motorola Moto Tab G70 are un display de 11 inch în diagonală, IPS LCD, cu rezoluție de 2000 x 1200 pixeli și luminozitate de 400 nits. Regăsim aici și difuzoare quad cu acustică Dolby Atmos, dar și două microfoane pentru apeluri și videoconferințe. 

 

motorola-tablet-moto-tab-g70-conteudo-da

 

La interiorul tabletei se află un procesor Helio G90T de la MediaTek, dar și 4 GB de RAM și 64 GB de stocare. Motorola Moto Tab G70 vine doar în versiune WiFi și are parte de un slot pentru cardurile MicroSD pentru extra-stocare. Camera selfie are 8 MP, iar în spate se află un senzor de 13 MP cu bliț LED. La interior găsim și o baterie de 7700 mAh, iar alimentarea se realizează la 20W pe fir, prin portul USB-C integrat aici. 

 

Motorola Moto Tab G70 rulează Android 11 din fabrică și vine cu interfața MyUX aplicată peste. În pachet se află o husă, alimentator și cablu de încărcare, iar în Brazilia este comercializată la suma de aproxmativ 433 de dolari. Acum, rămâne de văzut care va fi prețul său la nivel internațional și dacă Motorola va lansa și versiuni LTE și/sau cu mai multă memorie RAM / stocare.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.