Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

inca o stire despre data de lansare a lui Grand Theft Auto 6


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

kzra7yl.jpg

 

Grand Theft Auto 6 incepe sa devina usor si sigur un fel de unicorn al industriei de jocuri video. Dupa lansarea excelentului GTA V, oamenii au inceput imediat sa isi puna intrebari vis-a-vis de soarta seriei. Pana la urma, ce poti scoate ca sa fie mai bun decat asta? Si se pare ca intr-o alta stire legata de data de lansare a urmatorului titlu din serie, cei de la Take-Two s-ar putea sa se fi dat singuri de gol.

 

Intr-o discutie recenta despre achizitia Zynga, directorii Take-Two au declarat ca veniturile anuale ale companiei vor creste cu 14 procente in anul fiscal 2024. In urma acestei declaratii, un analist din cadrul companiei Jeffries crede ca este vorba despre un IP de calibru mare din portofoliul publisher-ului: „Sunt putine titluri care pot oferi o asemenea incredere echipei de conducere si sa motiveze asemenea declaratii.”

 

Realitatea este ca Rockstar Games si Take-Two au castigat o multime de bani pe urma seriei, iar Grand Theft Auto 6 are potentialul de a genera un nivel cu totul nemaivazut de incasari. Deci, cand va fi lansat? Pai, anul fiscal 2024 va incepe pe data de 1 Aprilie 2023 si se va incheia pe 31 Martie 2024, deci oricand in acest interval.

 

O lansare in decursul anului fiscal 2024 s-ar traduce asadar intr-un anunt din partea Rockstar. Si daca este sa ne luam dupa analize financiare mai vechi, nu dupa spusele unora si altora, pare foarte plauzibil sa vedem Grand Theft Auto 6 dezvaluit undeva in decursul acestui an, sau pe la inceputul anului viitor. De la primul teaser ne mai desparte inca vreun an de ziua lansarii, deci s-ar potrivi in timeline-ul pe care Take-Two si Rockstar l-au respectat pana acum in cazul lui GTA V si RDR2.

 

sursa: zonait.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.