Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Noul videoproiector portabil Samsung The Freestyle va debuta curând în România; Iată cum obții un voucher de 500 lei pentru achiziția sa


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Noul videoproiector portabil Samsung The Freestyle va debuta curând în România; Iată cum obții un voucher de 500 lei pentru achiziția sa</b>Printre numeroasele produse aduse de către Samsung în cadrul târgului de tehnologie CES 2022 din Las Vegas am avut și videoproiectorul portabil numit Samsung The Freestyle. Acesta este creat pentru divertisment oriunde ne-am afla

 

Printre numeroasele produse aduse de cătreSamsung în cadrul târgului de tehnologie CES 2022 din Las Vegas am avut și videoproiectorul portabil numit Samsung The Freestyle. Acesta este creat pentru divertisment oriunde ne-am afla și astăzi descoperim că se pregătește de debutul comercial și la noi în România, cu o ofertă specială pentru cei care se preînregistrează aici. 

 

Vă reamintesc faptul că acest videoproiector are și rol de boxă, dar și de dispozitiv de iluminare ambientală. Are doar 830 grame, un suport care permite rotirea sa la 180 de grade și pe partea de funcții bifăm auto-keystone și auto-leveling.

 

 

Se poate proiecta o diagonală de până la 100 de inch, iar Samsung promite redarea unui sunet cu bass clar și profund, redat la 360 de grade chiar. The Freestyle este compatibil cu baterii externe în standard USB-PD și cu ieșire de minim 50W/20V. Dacă ești acasă îl poți conecta la priză, iar videoproiectorul oferă mirroring cu suport Android și iOS.

 

Prețul anunțat pentru piața din SUA este de 899.99 dolari, ceea ce înseamnă că la noi această sumă se va converti în euro. Până pe 19 ianuarie de poți preînregistra pe site-ul oficial Samsung aici și beneficia astfel de un voucher de 500 lei pe care îl vei putea utiliza la achiziția videoproiectorului.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.