Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta OPPO Pad își face apariția în Geekbench pentru prima dată; Prezența procesorului Snapdragon 870 este confirmată


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Tableta OPPO Pad își face apariția în Geekbench pentru prima dată; Prezența procesorului Snapdragon 870 este confirmată</b>OPPO urmează să intre pe piața tabletelor în acest an odată cu debutul primului său model care s-ar numi OPPO Pad. Zvonuri despre aceasta circulă pe web încă din toamna anului 2021, iar ea a început să primească certificări importante în China

 

OPPO urmează să intre pe piața tabletelor în acest an odată cu debutul primului său model care s-ar numi OPPO Pad. Zvonuri despre aceasta circulă pe web încă din toamna anului 2021, iar ea a început să primească certificări importante în China. Iată că astăzi își face apariția și în Geekbench, semn că lansarea se apropie cu pași repezi. Detalii avem mai jos.

 

Merită menționat că vorbim despre Geekbench 4 în acest caz, scorurile obținute de tabletă nefiind neapărat relevante în comparație cu Geekbench 5, ultima versiune a aplicației benchmark. Cu toate acestea, aflăm informații despre specificațiile tabletei. Modelul listat ar sosi cu 6 GB de RAM și ar rula Android 11. Are parte de un procesor cunoscut după numele de cod „kona” tactat la 3.19GHz. Frecvența confirmă faptul că vorbim despre Snapdragon 870, CPU-ul ce amintit și în zvonurile din trecut.

 

oppo%20pad(1)_491x600.jpg

 

Vă reamintesc că OPPO Pad ar sosi cu o baterie de 8000 mAh și s-ar încărca la 33W pe fir conform certificării 3C. Ea e așteptată cu un ecran LCD de 11 inch în diagonală, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție 2K (2560 x 1600 pixeli). Ar aduce o cameră selfie de 8 MP, dar și un senzor foto de 13 MP în partea din spate, Hynix Hi336.

 

Totodată, această tabletă va avea un sistem de operare optimizat pentru un multitasking de excepție, iar ea ar aduce și integrare Cross Platform. Astfel, alte dispozitive se vor putea conecta și sincroniza ușor cu această, facilitând atât trimiterea sau primirea de fișiere rapid, cât și controlarea dispozitivelor smart home.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.