Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

vivo va lansa în acest an smartphone-ul NEX 5, cu ecran de 7 inch și cameră periscop ce livrează zoom optic 5x


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>vivo va lansa în acest an smartphone-ul NEX 5, cu ecran de 7 inch și cameră periscop ce livrează zoom optic 5x</b>În portofoliul celor de la vivo avem și serii de terminale inedite precum este cazul și NEX - un lineup care include 6 modele până în prezent și anume NEX A, NEX 3, NEX 3S 5G, NEX Dual Display, NEX 3 5G și NEX S. Pe listă se va adăuga

 

 

În portofoliul celor de la vivo avem și serii de terminale inedite precum este cazul și NEX - un lineup care include 6 modele până în prezent și anume NEX A, NEX 3, NEX 3S 5G, NEX Dual Display, NEX 3 5G și NEX S. Pe listă se va adăuga curând un nou membru sub forma lui vivo NEX 5 care este așteptat să debuteze pe parcursul acestui an.

 

Trebuie specificat că am mai aflat unele detalii despre NEX 5 în vara anului trecut, atunci când era adusă în discuție posibilitatea unei lansări până la final de 2021, lansare care desigur nu s-a mai întâmplat. Acum revin leak-urile și aflăm prin intermediul zvonacului chinez Digital Chat Station ce ne-a pregătit vivo pentru acest nou terminal.

 

În primul rând descoperim că vivo NEX 5 va opta pentru o cameră telephoto periscop cu zoom optic 5x și sunt șanse mari să vedem și optică ZEISS aici, fiind știută colaborarea dintre cele două companii și prezentă la ora actuală pe telefoanele din seria X. Procesorul va fi desigur un Snapdragon 8 Gen1.

 

Există noutăți și despre display care anterior era vehiculat să ofere o diagonală de 6.78 inch. Acum ar fi în cărți un ecran mai mare, de 7 inch și curbat pe 4 laturi. Sunt șanse să vedem și o cameră selfie integrată sub display, respectiv încărcare wireless la 50W. Zvonacul mai afirmă că telefonul a trecut și prin testele de rezistență la apă, dar nu se știe exact dacă a primit sau nu o certificare oficială IP.

Ultimul model NEX a fost NEX 3S 5G - telefon lansat în martie 2020, cu ecran de 6.89 inch, zoom optic 2x și cameră foto pop-up. Dacă tradiția se păstrează, atunci noul model ar trebui să vină tot prin martie. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.