Jump to content

Redmi Note 11 în varianta globală va costa mai mult decât se zvonea inițial; Iată sumele din Europa


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Redmi Note 11 în varianta globală va costa mai mult decât se zvonea inițial; Iată sumele din Europa</b>La mijlocul lunii trecute aflam printre altele și vestea că smartphone-ul Redmi Note 11 4G în varianta globală va sosi la un preț accesibil în Europa, de 199 dolari - sumă care s-ar fi tradus în 175 euro. Din păcate lucrurile nu vor fi atât de roz

 

La mijlocul lunii trecute aflam printre altele și vestea că smartphone-ul Redmi Note 11 4G în varianta globală va sosi la un preț accesibil în Europa, de 199 dolari - sumă care s-ar fi tradus în 175 euro. Din păcate lucrurile nu vor fi atât de roz, asta pentru că de fapt prețurile vor fi mai mari după cum ne informează astăzi cei de la MySmartPrice.com.

 

Publicația cu pricina a reușit să obțintă prețurile variantei globale de Note 11, care va porni de la 250 euro. Va fi disponibilă în nuanțe precum Star Blue, Graphite Gray și Twilight Blue, iar suma de aici este asociată configurației cu 4 GB RAM și 64 GB stocare. Cei care vor dublu stocare vor scoate din buzunar 290 euro, iar dacă se dorește 6 GB RAM + 128 GB stocare atunci urcăm până la 330 euro.

 

Pe lângă prețuri, o altă mare schimbare a variantei globale va fi reprezentată de către înlocuirea procesorului Helio G88 (de pe modelul vândut în China) cu un Snapdragon 680 (6nm) care ar trebui să fie mai eficient energetic. Nu este clar când exact vine lansarea, mai întâi fiind programat se pare debutul lui Redmi Note 11s. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.