Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Daniel Evans și-a ieșit din fire la Sydney: "Stai acolo și nu faci nimic. Vreau un răspuns". Ce l-a supărat pe englez


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

profimedia-0652909579

 

Daniel Evans s-a supărat pe arbitrul meciului cu Aslan Karatsev

Britanicul în vârstă de 31 de ani a fost deranjat că adversarul său a primit permisiunea să-și ia o pauză prea lungă pentru a merge la toaletă. Astfel, și-a pierdut concentrarea și a pierdut meciul.

 

"E un rahat de rușine pentru sport, e rușine! Dă-l naibii! Nu ai aplicat regulile! Nu ai făcut-o! Stai acolo în fiecare săptămână și nu faci nimic. Nimeni de la acest turneu nu joacă tenis fără să alerge.

Tu stai acolo, cu acel walkie-talkie. De ce ai chestia aia? Vreau un răspuns. Ai un răspuns? Cât de mult a lipsit el de pe teren? Spune-mi, vreau să știu! Cinci minute să-și schimbe tricoul? Cinci minute? E un mare efort!", a urlat Evans la adresa arbitrului de scaun.

 

Aslan Karatsev a câștigat turneul de la Sydney

Potrivit regulamentului, pauzele de toaletă pot fi acordate numai la final de set și pot dura cel mult 5 minute dacă jucătorul vrea să-și schimbe hainele.

 

Daniel Evans (26 ATP) a pierdut meciul cu Aslan Karatsev cu 3-6, 7-6, 3-6. Ulterior, Karatsev a câștigat turneul de la Sydney, după ce l-a învins pe Andy Murray în finală, scor 6-3, 6-3.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.