Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Paula Badosa, câștigătoare la Sydney. Madison Keys s-a impus la Adelaide


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Sydney Classic, Tennis, Ken Rosewall Arena, Sydney, NSW, Australia - 15 Jan 2022

 

Paula Badosa a câștigat turneul de la Sydney

Paula Badosa şi-a trecut în palmares la 24 de ani al treilea său titlu WTA după tot atâtea finale disputate, ea impunându-se anul trecut la Belgrad şi Indian Wells. Barbora Krejcikova, 26 de ani, are şase finale în circuitul feminin, trei dintre acestea câştigate în 2021, printre care cea de la Roland Garros.

 

Turneul WTA 500 de la Sydney a fost dotat cu premii totale de 703.580 de dolari americani.

 

Madison Keys a câştigat turneul WTA 250 de la Adelaide (Australia), după ce a învins-o clar pe compatrioata sa Alison Riske, cu 6-1, 6-2, în finala acestei competiţii dotate cu premii totale de 239.477 de dolari americani.

 

Madison Keys, 26 de ani, locul 87 mondial, laureata US Open în 2017, are acum şase titluri WTA în palmares. Keys nu mai câştigase un titlu din 2019, când se impunea la Cincinnati. Ea disputase ultima sa finală WTA în 2020, chiar în Australia, la Brisbane,

Alison Riske, 31 de ani, locul 57 mondial, are trei titluri WTA, cel mai recent fiind obţinut în noiembrie, la Linz, după o finală cu Jaqueline Cristian. Ea a disputat sâmbătă a 12-a sa finală în circuitul WTA.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.