Jump to content

Honda a publicat un teaser video cu noua generație Type-R


A I i n
 Share

Recommended Posts

18-2023-Honda-Civic-Type-R-at-Suzuka_2.jpg

 

Așa cum a promis, producătorul nipon de automobile Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo un prototip al viitoarei generații Civic Type R. Cu acest prilej, japonezii au publicat și un teaser video cu sedanul lor de performanță.

 

Noua Honda Civic Type R va debuta în prima jumătate a anului 2022

 

16-2023-Honda-Civic-Type-R-at-Suzuka_2-e1639402504719.jpg

 

În filmulețul dat publicității apare un prototip Civic Type R, în timpul testelor efectuate pe legendarul circuit de la Suzuka. Mașina este acoperită cu un model de camuflaj roșu, negru și alb, care a fost special creat pentru sportiva producătorului japonez.

 

Cu toate acestea, sunt vizibile clar câteva dintre detaliile estetice ale noului model de la Honda. Astfel, se pot observa blocurile optice față/spate, grila radiatorului, jantele finisate în negru mat, cele trei țevi ale sistemului de evacuare montate central în difuzor și eleronul posterior.

 

Constructorul nu a dezvăluit nici de această dată specificațiile tehnice. Dar, foarte probabil, modelul va prelua motorul cu patru cilindri turbo de 2,0 litri de pe generația anterioară.

 

Propulsorul produce o putere maximă de 310 CP și 400 Nm de cuplu. Resursele sunt trimise către puntea față prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu șase trepte.

 

Noua Civic Type R își va face debutul oficial în prima jumătate a acestui an.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.