Jump to content

”Va face furori”. FCSB are în lot ”singurul fotbalist român care poate juca în Bundesliga”


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Darius Olaru, alături de coechipierii de la FCSB / Foto: Sport Pictures

 

Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt jucătorii în care Gigi Becali își pune cele mai mari speranțe pentru un transfer important, însă agentul Giovanni Becali susține că FCSB mai are un fotbalist care poate ajunge într-un campionat de top.

 

Este vorba despre Darius Olaru, mijlocașul de 23 de ani cumpărat de FCSB de la Gaz Metan Mediaș în schimbul a 600.000 de euro, pe care Giovanni Becali îl consideră singurul fotbalist din Liga 1 care ar putea juca în Bundesliga.

 

FCSB are în lot ”singurul fotbalist din Liga 1 care poate juca în Bundesliga”

 

”Stoica și Tavi Popescu vor fi jucători, dar mai e un jucător care o să facă furori, Olaru. E un jucător nemțesc. E singurul fotbalist român care poate să joace în Bundesliga. E puțin mai obraznic decât Cicâldău, în sensul bun al cuvântului”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

Întrebat despre momentul în care Darius Olaru ar putea face pasul către un campionat superior, Giovanni Becali a anunțat: ”Peste șase luni, un an, că apoi i se îngălbenesc dinții, îi albește părul”*

Darius Olaru a fost om de bază la FCSB și în acest sezon, în care a bifat două de apariții, un gol și patru assist-uri. După un sezon trecut excelent, mijlocașul de 23 de ani a avut evoluții mai slabe în startul acestei campanii, însă în a doua jumătate a sezonului de toamnă prestațiile sale au crescut.

 

Gigi Becali: ”Olaru este o forță”

 

Gigi Becali a vorbit despre situația lui Darius Olaru la mijlocul lunii noiembrie, când prezenta rolul important al mijlocașului în echipă.

”Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță”, spunea Gigi Becali, pentru Digi Sport.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.