Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

E gata: Marian Copilu semnează cu Universitatea Craiova! De ce a întârziat încheierea negocierilor


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Marian Copilu / Foto: Sport Pictures

 

Marian Copilu, liber de contract din vară, când a fost demis de la CFR Cluj, s-a înțeles cu Mihai Rotaru și va veni la Universitatea Craiova.

Fostul președinte de la CFR Cluj urmează să semneze contractul și, în cursul zilei de marți, clubul oltean va anunța oficial mutarea pe căile oficiale de comunicare.

 

Marian Copilu semnează cu Universitatea Craiova

 

Părțile erau în mare parte înțelese deja, însă tratativele au mai întârziat, din informațiile Digi Sport, pentru că Marian Copilu a avut COVID-19.

În urmă cu trei zile, Mihai Rotaru a fost întrebat, la emisiunea Liga Digisport, despre tratativele cu Marian Copilu și a dat de înțeles că în această săptămână totul va fi clarificat.

”No comment, no comment. Discutăm săptămâna viitoare”, spunea Mihai Rotaru, pe 14 ianuarie.

 

Marian Copilu va fi managerul general al Universității Craiova, pentru că postul de președinte, pe care l-a ocupat, cu succes, în ultimii ani la CFR Cluj, este ocupat de Sorin Cârțu.

De altfel, începând cu acest an, funcția de președinte al clubului oltean va fi ocupată pe baza unor voturi ale suporterilor care dețin abonamente.

 

Alegeri pentru președinția Universității Craiova, la finalul lunii martie

 

Duminică, Mihai Rotaru a anunțat cum se vor desfășura alegerile pentru funcția de președinte al Universității Craiova, dar și că rolul său se va diminua din acest an, aspect în care un rol îl are venirea lui Marian Copilu.

”Lucrăm la procedurile de desfășurare a alegerilor. Sperăm ca la jumătatea lui februarie să ieșim cu brief-ul, să spunem care sunt condițiile candidaturii. Vor putea vota doar abonații. Noi vom prezenta procedurile pe 15 februarie și vom aștepta candidații până undeva pe 15 martie. Vor fi alegerile în ultimul weekend din martie. Nu e treaba noastră campania, e treaba lor.

Ce înseamnă să colaborăm cu președintele? Noi suntem acționari! Noi nu vrem să punem un președinte marionetă, pe unul care să vină și să-i spunem noi ce să facă. Vrem un președinte executiv!

Care este problema dacă va câștiga o persoană în care n-am încredere? Va fi decizia abonaților. Vor exista niște restricții, nu vor putea candida persoane care au avut o atitudine ostilă la adresa Universității Craiova. Nu poți să pui președinte un lider de la Dinamo. Sorin Cârțu nu s-a hotărât, dar ia în calcul. Cred că vor fi și candidaturi la care nu se așteaptă nimeni.

Primul mandat va fi pe 2 ani, iar următoarele vor fi pe 4 ani. Rolul meu se va diminua la rolul unui acționar. Nu vreau să stau în planul doi, vreau în planul patru-cinci dacă se poate. Viața unui patron de fotbal este extrem de dificilă. Vina un moment când trebuie să te retragi, să faci un pas în spate, pentru că altfel îți sacrifici viața", a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.