Jump to content

CFR Cluj încearcă să blocheze mutarea lui Mike Cestor la FCSB! Decizia luată de club


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Mike Cestor, fundașul lui CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

 

Mike Cestor a intrat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și ar fi dorit de FCSB.

 

Impresarul fotbalistului, Mihai Joița, chiar ar fi venit la București în urmă cu trei zile pentru a-i negocia lui Mike Cestor transferul la FCSB, însă CFR Cluj nu vrea să renunțe ușor la stoperul de 29 de ani.

 

CFR Cluj încearcă să blocheze mutarea lui Mike Cestor la FCSB! Decizia luată de club

 

CFR Cluj nu doar că nu vrea să-l piardă gratis la o rivală pe Mike Cestor, ci vrea să-l păstreze pe fundaș, motiv pentru care i-a propuns o prelungire a contractului. 

Cristi Balaj, președintele clubului, a anunțat că CFR i-a făcut o doua ofertă de prelungire lui Mike Cestor, superioară, din punct de vedere financiar, primei, care includea același salariu pe care fundașul îl are și în actualul angajament.

 

”Toți jucătorii, când ajung în ultimele șase luni de contract, au posibilitatea să negocieze și să obțină un contract mai bun. Cestor, Omrani, Bălgrădean, care se află în ultimele șase luni, au primit oferte din partea clubului.

Dacă nu vor semna prelungirile, va fi decizia antrenorului dacă se se va baza pe jucători. Noi ne dorim ca jucătorii să prelungească contractele. Li s-au făcut propuneri de prelungire mai consistente decât cele inițiale”, a spus Cristi Balaj, la ProX.

 

Mike Cestor a fost dorit de Gigi Becali la FCSB și în 2019

 

Mike Cestor este legitimat la CFR Cluj din vara lui 2019, când s-a despărțit de Astra. Gigi Becali l-a dorit pe stoper și atunci, însă a decis să abandoneze pista după ce Mihai Stoica i-a transmis că nu ar aduce un plus echipei.

De altfel, Gigi Becali i-a reproșat public lui Mihai Stoica faptul că l-a ratat pe Mike Cestor.

”M-am luat după Meme, dar nu mai zic nimic. Îi aveam și pe Burcă și pe Cestor acum”, spunea Gigi Becali, în august 2019.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.