Jump to content

Transferul de 500.000 de euro al lui Bogdan Racovițan a picat! Un alt jucător e aproape de plecarea de la Botoșani


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

FOTBAL:FCSB-FC BOTOSANI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (21.11.2021)

 

Bogdan Racovițan, fundașul central al lui FC Botoșani, a avut evoluții solide în prima parte a sezonului, care au dus la o ofertă din Polonia, de la Rakow Czestochowa.

Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, a dezvăluit că formația poloneză a oferit peste 500.000 de euro, plus bonusuri, pentru Bogdan Racovițan, propunere pe care era tentat să o accepte.


Transferul de 500.000 de euro al lui Bogdan Racovițan a picat

 

Totuși, la trei zile de la acel moment, Valeriu Iftime anunță că a revenit asupra deciziei și Bogdan Racovițan va rămâne la FC Botoșani.

Motivul deciziei este dificultatea cu care se poate găsi un înlocuitor pentru Bogdan Racovițan, fotbalist cu care FC Botoșani bifează și regula U21.

 

”Trebuia să plece Bogdan Racovițan, dar l-am oprit. Tot din Polonia a fost oferta pentru el, dar e greu să-i găsim un înlocuitor pe măsură”, a declarat Valeriu Iftime, la ProX.

 

De la FC Botoșani poate pleca, în schimb, Malcom Edjouma, mijlocaș care, la fel ca Bogdan Racovițan, a avut evoluții reușite în prima parte a sezonului. 

Valeriu Iftime a anunțat că francezul este dorit de o echipă din Polonia: ”Am o propunere avansată, destul de conturată, pentru Malcom Edjouma. Are ofertă din străinătate, din Polonia”.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.