Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Imaginea care descrie perfect situația lui Eden Hazard de la Real Madrid a fost surprinsă după Supercupa Spaniei


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Eden Hazard

 

Eden Hazard (31 de ani) a fost tras pe linie moartă de Carlo Ancelotti la ultimele două partide ale lui Real Madrid, iar belgianul a fost surprins într-o ipostază deloc surprinzătoare dată fiind situația sa.

Real Madrid s-a impus în finala Supercupei Spaniei, 2-0, în fața celor de la Atheltic Bilbao, iar Eden Hazard nu a părut să se bucure din plin de succesul formației sale.

 

Eden Hazard, "amârat" după succesul lui Real Madrid din Supercupă

 

Belgianul nu a fost folosit niciun minut de Carlo Ancelotti la cele două meciuri jucate de "galactici" în Arabia Saudită, contra Barcelonei și lui Athletic Bilbao, iar asta l-a afectat foarte tare pe atacant.

Hazard nu a putut să mascheze o bucurie falsă alături de colegii săi, iar fotografiile în care toți fotbaliștii de la Real Madrid erau fericiți, îl surprins pe belgian mohorât și supărat.

Pentru fotbalistul transferat de la Chelsea în 2019 pentru 130 de milioane de euro se întoarce roata. În primăvara anului 2021, după ce Real Madrid a fost eliminată din semifinalele Champions League de către Chelsea, Hazard a fost surprins în imagini cum rădea cu jucătorii grupării londoneze.

 

sursa

Edited by F4L Seba
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.