Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Matteo Berrettini a oferit faza zilei la Australian Open după meciul complicat cu Brandon Nakashima: ”Imodium!”


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Mesajul lui Matteo Berrettini, după victoria cu Brandon Nakashima / Foto: Twitter@marcos_z

 

Matteo Berrettini (7 ATP) s-a calificat în turul doi al Australian Open după o victorie obținută mai greu decât se aștepta, 6-4, 2-6, 7-6 (5), 6-3, cu americanul Brandon Nakashima (68 ATP).

Matteo Berrettini, finalist la Wimbledon 2021, nu a întâmpinat probleme doar din cauza jocului adversarului, ci și din cauza unor dureri stomacale, cu care s-a confruntat pe durata jocului.

 

Matteo Berrettini a oferit faza zilei după meciul complicat cu Brandon Nakashima

 

Medicul a intervenit și i-a oferit italianului o pastilă, căreia Matteo Berretini i-a ”mulțumit” la finalul jocului.

După ultimul punct, al șaptelea jucător al lumii a mers la camera de filmat și a scris: ”Imodium! Mulțumesc”, cu referire la pastila de stomac pe care a luat-o în timpul jocului.

 

În turul doi de la Australian Open, Matteo Berrettini va juca împotriva unul alt american, Stefan Kozlov (169 ATP), care l-a învins în runda inaugurală pe Jiri Vesely (78 ATP), 7-5, 6-3, 6-4.

 

Turul patru, cel mai bun rezultat al lui Matteo Berrettini la Australian Open

 

Matteo Berrettini încearcă în acest an să-și depășească cel mai bun rezultat obținut în carieră la Australian Open, turul patru atins la ediția din 2021.

Italianul de 25 de ani este cotat cu a cincea șansă la câștigarea trofeului, după Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.