Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jaqueline Cristian, victorie 7-5, 6-4 cu Greet Minnen și calificare în turul doi la Australian Open! Primul succes la Melbourne


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

Jaqueline Cristian / Foto: Profimedia

 

Jaqueline Cristian (69 WTA) a învins-o, scor 7-5, 6-4, pe belgianca Greet Minnen (84 WTA), în turul întâi al Australian Open.

Primul set a fost echilibrat, cu câte un break de fiecare parte până la 5-5, când Jaqueline Cristian și-a făcut serviciul și a reușit să se impună și pe serviciul advers, pentru 7-5, după 53 de minute.

 

Jaqueline Cristian, victorie 7-5, 6-4 cu Greet Minnen și calificare în turul doi la Australian Open

 

Setul secund a început cu break pentru Greet Minnen, care nu a reușit, însă, să-l și confirme. Game-ul trei a fost adjudecat tot de belgiancă pe serviciul advers, iar Greet Minnen a luat și game-ul următor, pentru 3-1.

După un game lung, în care a salvat trei mingi de break, Jaqueline Cristian a reușit să-și facă serviciul și să facă break-ul ulterior, pentru 3-3. A urmat câte un break pentru fiecare sportivă, iar, la 4-4, românca și-a făcut serviciul și apoi a încheiat setul cu victorie pe serviciul advers.

Jaqueline Cristian a obținut, astfel, prima victorie pe tabloul principal de la Australian Open, unde a fost și în ultimii doi ani, însă fără să reușească să treacă de runda inaugurală.

 

Cu cine va juca Jaqueline Cristian în turul doi de la Australian Open

 

În turul doi de la Australian Open, Jaqueline Cristian o va întâlni pe Madison Keys (51 WTA).

Americanca a produs o surpriză în primul tur și a învins-o pe Sofia Kenin (13 WTA), campioana de la Australian Open 2020, 7-6 (2), 7-5.

Tot luni, Gabriela Ruse a învins-o pe Jasmine Paolini, 6-1, 6-3, iar Irina Bara a cedat la Nuria Parrizas-Diaz, 3-6, 1-6.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.