Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Novak Djokovic a sosit în Serbia, după ce a fost expulzat din Australia


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

fani aeroport

 

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a pierdut duminică procesul cu autoritățile australiene și a fost deportat în aceeași zi.

 

UPDATE 13:20: Novak Djokovic a aterizat la Belgrad, pe aeroportul Nikola Tesla. Liderul mondial a fost așteptat de zeci de fani și de jurnaliști din întreaga țară. Aceștia l-au aplaudat pe sportivul sârb și i-au scandat numele.

Conform presei din Serbia, "Nole" a părăsit aeroportul fără a da declarații.

 

Novak Djokovic, care spera să-şi apere titlul de campion la Australian Open şi să devină primul sportiv din istorie cu 21 de titluri de Grand Slam în palmares, s-a întors acasă după 11 zile de controverse sportive, judiciare şi diplomatice, generate de opoziţia sa de a se vaccina împotriva Covid-19.

Pe 5 ianuarie, la sosirea în Australia, Novak Djokovic a fost reţinut pe aeroportul din Melbourne, iar viza sa de intrare, obţinută în urma unei scutiri medicale de la vaccinarea obligatorie impusă de autorităţile australiene, a fost revocată. Cinci zile mai târziu, pe 10 ianuarie, campionul sârb a obţinut în justiţie anularea deciziei de revocare a vizei. El a recunoscut a comis o "eroare umană, cu certitudine nu intenţionată" în declaraţia sa de călătorie făcută în faţa autorităţilor australiene, completată de o persoană din staff, care a bifat caseta greşită în legătură cu călătoriile sale anterioare sosirii în Australia.

Viza de Australia a lui Djokovic a fost anulată definitiv vineri, "din motive de sănătate şi ordine, pe baza faptului că este în interesul public o astfel de măsură", după cum a explicat ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, jucătorul pierzând duminică apelul depus.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.