Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Jocul post-apocaliptic Open World Co-Op Dysmantle se lansează mâine pe console


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Mâine va avea loc lansarea Dysmantle, un joc de supraviețuire cu nisip, care nu este deloc întuneric și întuneric pentru o dată. Amplasat într-o lume post-apocaliptică optimistă, în care obiectivele de bază ale jucătorului implică demontarea a ceea ce vede, Dysmantle se face reclamă ca o experiență mai satisfăcătoare și mai plină de culoare, cu libertate de explorare și cooperare locală pentru călătorii de supraviețuire cu prietenii. Dezvoltatorul 10tons este setat să schimbe ritmul obișnuit al jocurilor dure de supraviețuire odată cu apariția lui Dysmantle.

 

Elementele obișnuite ale unui cadru de apocalipsă sunt prezente, cum ar fi zombi, mecanici de artizanat, căutarea hranei pentru floră și faună etc., dar experiența se dorește să fie mai relaxantă decât deschiderile dure comparabile văzute în alte jocuri de acest gen precum Terraria sau Don' t Mor de foame. Dysmantle a eliminat factorii limitanți observați în aceste jocuri, cum ar fi neincluderea unui contor de foame. Accentul explorării va fi o aventură mai liniștită și „zen” pentru a-i agăța pe jucătorii interesați într-un nou stil de supraviețuire.

 

Spre deosebire de aceste exemple, Dysmantle oferă puțină „longevitate falsă” pentru jucătorii noi. Din imaginile de joc prezentate deja, Dysmantle oferă o gamă largă de abilități, activități și echipamente de întreprins în căutarea unei experiențe de supraviețuire răcoroasă, cum ar fi pescuitul în râuri pitorești, construirea și fabricarea de echipamente folosind materialele demontate pe care jucătorii le-au scapat. și altele. Realismul ciudat al lumii deschise se află în centrul interacțiunilor din Dysmantle, oferindu-i șansa de a concura alături de alte jocuri open world dedicate realismului.

 

 

10Tons este, fără îndoială, mândru de această afacere, văzând cum este în lucru de patru ani și promite să fie într-o formă excelentă la lansare. Adăugarea jocului cooperativ local este, de asemenea, o alegere de design binevenită, permițând dublarea oportunităților de creație cu oricine aleg jucătorii să se joace și să se relaxeze. În ciuda conceptului și a tonului promițător al jocului, există îngrijorări cu privire la cât de unice vor fi de fapt modul de joc și construirea lumii. Multe jocuri preexistente din acest gen au deja un număr mare de urmăritori, Minecraft fiind cel mai faimos exemplu de supraviețuire.

 

Cu toate acestea, versiunea pentru PC cu acces timpuriu a lui Dysmantle a fost testată în joc timp de aproape un an și a primit deja multe laude și elogii critici de la jucători. Scena este pregătită pentru ca Dysmantle să primească o recepție bună la lansare și afișează toate ingredientele potrivite pentru ceea ce ar putea fi un clasic instantaneu în genul de supraviețuire.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.