Jump to content

Nubia Red Magic 7 are perioada de debut confirmată! Noul smartphone de gaming ar sosi la sfârșitul lunii februarie


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Nubia Red Magic 7 are perioada de debut confirmată! Noul smartphone de gaming ar sosi la sfârșitul lunii februarie</b>În 2022 nu a debutat încă niciun smartphone de gaming cu procesor Snapdragon 8 Gen 1. Cu toate acestea, azi aflăm care ar fi perioada de debut a lui Nubia Red Magic 7. Telefonul a avut parte în trecut de câteva scăpări însemnate prin care am aflat detalii

 

În 2022 nu a debutat încă niciun smartphone de gaming cu procesor Snapdragon 8 Gen 1. Cu toate acestea, azi aflăm care ar fi perioada de debut a lui Nubia Red Magic 7. Telefonul a avut parte în trecut de câteva scăpări însemnate prin care am aflat detalii legate de specificații. De asemenea, el a apărut în randări odată cu listarea sa în baza de date TENAA, așa că știm deja ce surprize ne va aduce din punct de vedere vizual. 

 

Compania a anunțat recent printr-un post de Weibo că noul telefon de gaming urmează să debuteze în februarie. Cu toate acestea, nu a fost dezvăluită data exactă de lansare. Având însă în vedere că dezvoltarea acestui model a început cam în aceeași perioadă cu Redmi K50 Gaming Edition, e posibil ca cele două terminale să fie anunțate la o distanță de doar câteva zile. Sfârșitul lunii februarie ar fi astfel o perioadă de debut favorabilă.

 

2-horz_570x427.jpg

 

După cum spuneam, Red Magic 7 și-a făcut deja apariția în baza de date TENAA, designul său fiind dezvăluit. În plus, se cunosc deja detalii legate de hardware-ul său. Telefonul ar sosi cu display de 6.8 inch în diagonală, OLED, cu refresh rate de 165Hz și rezoluție Full HD+. La interior se află CPU-ul Snapdragon 8 Gen 1, iar el ar primi până la 18 GB de memorie RAM și 512 GB de stocare. Ne așteptăm, de asemenea, la un sistem de răcire avansat la interior, pentru o performanță de top.

 

În cazul camerei, smartphone-ul va sosi cu un senzor principal de 64 MP, dar nu se cunosc detalii despre ceilalți senzori din setup. Modulul foto integrat în spate este alungit de această dată și amplasat central. Terminalul ar trebui să sosească cu o baterie de 4500 mAh și conform zvonurilor, ar aduce suport pentru alimentarea super-rapidă la 165W. Va rula Android 12 și va sosi cu o interfață ce va include multe funcții dedicate gamingului.

 

Conform zvonurilor, telefonul ar sosi pe nuanțe precum negru, verde, roșu și albastru gradient. Ne așteptăm ca producătorul să înceapă o campanie de teasing curând. Totodată, în următoarea perioadă ar trebui să aflăm și data exactă de debut a seriei Nubia Red Magic 7.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.