Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OPPO Find X5 așteptat să debuteze pe final de lună februarie, în perioada MWC 2022


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO Find X5 așteptat să debuteze pe final de lună februarie, în perioada MWC 2022</b>În ultimele săptămâni smartphone-urile din seria OPPO Find X5 au înregistrat multe apariții, fie că a fost vorba de certificări, despre colecția de wallpaper-uri oficiale care poate fi acum descărcată, sau de fotografiile hands-on

 

În ultimele săptămâni smartphone-urile din seria OPPO Find X5 au înregistrat multe apariții, fie că a fost vorba de certificări, despre colecția de wallpaper-uri oficiale care poate fi acum descărcată, sau de fotografiile hands-on în care se lăsa admirată varianta Pro din duo. Acum aflăm detalii despre perioada de debut. 

 

Informații sosesc prin intermediul zvonacului Digital Chat Station și aflăm astfel că noile telefoane OPPO vor fi anunțate pe final de lună februarie, în perioada în care are loc târgul de tehnologie MWC 2022. Nu ar fi exclusă o apariție a telefoanelor în Barcelona, asta dacă OPPO decide să participe fizic la fața locului, în condițiile în care noua variantă covid se răspândește rapid.

 

Același leaker afirmă că inițial seria va fi compusă din două modele și anume Find X5 și Find X5 Pro, care debutează în China. Ulterior pe piața globală ar putea apărea și un al 3-lea model sub forma lui Find X5 Lite. Despre varianta vanilla din această serie știm că va aduce procesor Dimensity 9000, pe când varianta Pro are rezervat un procesor Snapdragon 8 Gen1.

 

Tot aceasta este așteptată cu ecran AMOLED LTPO 2.0 de 6.7 inch QHD+ și rată de refresh de 120Hz. Are multe dotări în comun cu OnePlus 10 Pro și pe listă mai bifăm 12 GB RAM LPDDR5, 512 GB stocare UFS 3.1 și cameră foto triplă în spate: 50 mpx wide IMX766 cu OIS + 50 mpx ultra-wide + 13 mpx.

Telefonul de față va oferi suport pentru încărcare rapidă la 80W pe fir și 50W wireless. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.