Jump to content

Xiaomi 12 va debuta la nivel internațional curând! Varianta globală a flagship-ului și-a făcut apariția în Geekbench


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 12 va debuta la nivel internațional curând! Varianta globală a flagship-ului și-a făcut apariția în Geekbench</b>La sfârșitul anului trecut a debutat seria de telefoane Xiaomi 12 în China. În lineup se află modelele Xiaomi 12 și 12 Pro, fiind chiar printre primele smartphone-uri cu procesoare Snapdragon 8 Gen 1 la interior. După cum era de așteptat, compania urmează

 

La sfârșitul anului trecut a debutat seria de telefoane Xiaomi 12 în China. În lineup se află modelele Xiaomi 12 și 12 Pro, fiind chiar printre primele smartphone-uri cu procesoare Snapdragon 8 Gen 1 la interior. După cum era de așteptat, compania urmează să aducă noua serie și la nivel internațional, iar azi și-a făcut apariția în Geekbench chiar varianta globală a lui Xiaomi 12. Detalii avem mai jos.

 

Xiaomi 12, în variantă globală, are asociat numărul de model 2201123G. Astfel, lansarea ar putea avea loc undeva spre finalul lunii februarie. Terminalul a obținut 711 puncte în testul single-core și 2834 de puncte în cel multi-core. De asemenea, listarea în Geekbench confirmă faptul că smartphone-ul vine cu procesor Snapdragon 8 Gen 1. În această versiune el sosește cu 8 GB de RAM, dar nu e încă clar dacă va sosi la nivel global și versiunea cu 12 GB de memorie RAM.

 

xiaomi%2012%20geekbench_466x600.jpg

 

Merită menționat că telefonul în cauză rulează Android 12 și cel mai probabil va sosi cu interfața MIUI 13 aplicată peste. Totodată, va sosi la nivel internațional și varianta Pro în acest an, deși predecesorul (Xiaomi Mi 11 Pro) a fost lansat doar în China anul trecut. Astfel, Xiaomi 12 Pro este cunoscut după numărul de model 2201122G și și-a făcut apariția deja într-o bază de date din Indonezia. 

 

Ca un reminder, Xiaomi 12 este un smartphone compact, cu display AMOLED de 6.28 inch în diagonală, refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+. El vine cu memorie RAM LPDDR5, stocare rapidă UFS 3.1 și are parte de un setup de camere triplu în spate. Acest setup include un senzor principal Sony IMX766 de 50 MP, cu OIS, dar și o cameră de 13 MP ultrawide și una tele-macro de 5 MP. De asemenea, există și un senzor PDAF aici, iar camera selfie are 32 MP. 

 

Bateria telefonului are 4500 mAh, se încarcă la 67W pe fir și la 50W wireless. Terminalul se vinde în China în nuanțe precum negru, verde, albastru și roz, iar prețul pleacă de la 580 de dolari. În Europa însă, ne așteptăm la o sumă de comercializare mai mare, deși prețurile nu au fost încă dezvăluite. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.