Jump to content

realme 9 Pro+ primeşte un teaser oficial şi își dezvăluie specificaţiile cheie


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>realme 9 Pro+ primeşte un teaser oficial şi își dezvăluie specificaţiile cheie</b>realme a inaugurat într-un fel deja seria realme 9, odată cu debutul lui realme 9i, dar mai lipsesc încă modele din această serie. Încă le aşteptăm pe realme 9, 9 Pro şi 9 Pro+. Ei bine acesta din urmă a primit azi un teaser, la pachet cu scăpări

 

realme a inaugurat într-un fel deja seria realme 9, odată cu debutul lui realme 9i, dar mai lipsesc încă modele din această serie. Încă le aşteptăm pe realme 9, 9 Pro şi 9 Pro+. Ei bine acesta din urmă a primit azi un teaser, la pachet cu scăpări de specificaţii.

 

realme 9 pro+

 

CEO-ul realme, Madhav Sheth este autorul acestor teasere şi detalii, el confirmând că va exista un realme 9 Pro+, primul Pro Plus din seria realme principală. Avem şi randari de la OnLeaks şi Smartprix, care prezintă designul lui realme 9 Pro şi realme 9 Pro+. Cele două modele vor avea camere diferite, mai precis camere principale diferite. Pro-ul va aduce o cameră principală de 64 MP, iar Pro+ va bifa una de 50 MP principală cu senzor Sony şi stabilizare optică. 

 

realme 9 pro+

 

Această cameră ar folosi un senzor de imagine de 1/1.56 inch, cu pixeli de 1 micron, care ajunge la 2 microni cu binning şi deschidere F/1.8. Ambele telefoane au la bord şi o cameră ultrawide de 8 MP şi o cameră extra de 2 MP, probabil pentru Bokeh sau Macro. În faţă se află o cameră selfie de 16 MP. realme 9 Pro+ va aduce un procesor Dimensity 920, pe tehnologie de 6 nm, dar şi ecran de 6.43 inch Super AMOLED cu refresh rate de 90 Hz. Bateria este de 4500 mAh şi se încarcă la 65W.

 

realme 9 Pro aduce un procesor Snapdragon 695, ecran de 6.59 inch AMOLED la 120 Hz, baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W. Încă nu e clar dacă va exista şi realme 9, care nu a mai zvonuri şi scăpări de ceva vreme. Zvonurile afirmă că realme 9 Pro va costa 426 euro în versiunea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare sau 472 euro în cea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.