Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mini-vacanță de 5 zile, pentru finalul anului. Ziua de 2 decembrie va fi liberă, a decis deja Guvernul


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

sisters-2210314_1280-960x638.thumb.jpg.18a397162f13e7cbfa1061c7c6982fc8.jpg

 

Guvernul a decis să creeze o punte de 5 zile în decembrie anul acesta, cu ocazia Zilei Naționale, care pică într-o zi de joi, așa că și ziua de 2 decembrie va fi liberă, a anunțat ministrul muncii, Marius Budăi.

 

Întrebat de jurnaliști de ce s-a decis acum, în ianuarie, acordarea acestei zile libere pentru luna decembrie, ministrul muncii, Marius Budăi a invocat Codul muncii și nevoia de predictibilitate pentru angajați: „Avem o prevedere în Codul Muncii care ne spune clar că pentru predictibilitate, în luna ianuarie trebuie să aprobăm astfel de Hotărâre de Guvern. Practic, nu am făcut azi decât să respectăm Codul Muncii”.

 

Următoarea zi liberă pentru acest an este, luni, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor, de asemenea nelucrătoare, conform Codului Muncii. Și atunci elevii și profesorii vor avea weekend prelungit. În aceeași zi este sărbătorită și Ziua Internațională a Educației.

 

Anul acesta sunt 15 zile lucrătoare, dintre care 9 pică în timpul săptămânii.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.