Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Obligația de a purta mască este eliminată în Anglia, inclusiv în școli


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

foto-scoala-anglia-ioana-pera-820x615.thumb.jpg.f70e0ff1d6d5922ceed40e7b5037f3a4.jpg

 

Masca nu va mai fi obligatorie în cele mai multe instituții din Anglia, inclusiv în școli, iar reglementările în vigoare privind purtatul măștii vor fi eliminate de Departamentul pentru Educație, ca parte a unor măsuri de relaxare anunțate miercuri de premierul Boris Johnson, relatează The Guardian. 

 

Măsurile, ce prevăd și renunțarea la certificatul Covid-19, dar păstrează regulile de autoizolare în momentul testării pozitive, au drept scop să indice că valul Omicron al pandemiei Covid-19 a atins punctul maxim. Perioada de izolare în cazul persoanelor testate pozitiv este redusă de la șapte la cinci zile, dacă în zilele 4 și 5 persoanele înregistrează două teste negative consecutive.

 

Premierul a arătat că purtatul măștii, deși nu va mai fi obligatoriu, va continua să fie recomandat mai ales în spațiile închise și atunci când oamenii intră în contact cu oameni cu care nu se întâlnesc de obicei.

 

Potrivit sursei citate, în acest moment 16.000 de persoane sunt spitalizate din cauza Covid-19 în Anglia. Potrivit celor mai recente date, în Marea Britanie s-au înregistrat 94.432 de cazuri pe zi, cu un total de 673.000 în ultimele șapte zile, cel marți înregistrându-se 438 de decese petrecute la 28 de zile de la un test pozitiv Covid-19. 63% din populația de peste 12 ani s-a vaccinat inclusiv cu booster (a 3-a doză).

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.