Jump to content

Relicta poate fi descărcat gratuit


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Relicta

 

Dacă v-ați plictisit de rețeta clasică a jocurilor de acțiune, FPS, RTS, multiplayer și toate cele oferite cadou pe ici, pe colo, iată că în întâmpinarea voastră sosește un titlu interesant, a cărui abordare implică o lume plină de puzzle și fizică realistă. Relicta este ceea ce vă trebuia dacă erați în căutarea unei alternative la cele două Portal, căci și aici avem parte de o lume care te pune pe gânduri.

 

Se joacă din perspectiva first-person, iar tu va trebui să te folosești de forțele magnetismului și de legile fizicii pentru a o găsi pe Chandra Base, fiica ta pierdută într-o bază abandonată de pe Lună. Relicta are la bază ideea unui thriller psihologic, iar în combinațile cu peisajele bogate și detaliate, jocul îți dă posibilitatea fie să treci prin el în grabă pentru a-ți îndeplini obiectivul, fie să-ți păstrezi calmul și să rezolvi enigme care ascund povestea complexă din spatele lumii.

 

 

Puzzle-urile sunt și ele la fel de complexe, iar după atâtea shootere și rpg-uri pot spune că rezolvarea acestora vine ca o gură de aer proaspăt. În plus, Relicta este și jocul gratis din această săptămână, pe care-l puteți descărca de pe Epic Games Store începând de astăzi, de la ora 18. După aceea, leneșii mai au la dispoziție încă șase zile pentru a putea pune mâna pe el.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.