Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Nu exista nicio sansa ca Dragon Age 4 sa fie lansat in 2022


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

De când calendarul a trecut la noul an, fanii au fost nerăbdători să audă ceva nou despre Dragon Age 4. Acest lucru se datorează faptului că, în ziua Dragonului Age, BioWare a împărtășit câteva noi povești scurte plasate în Thedas, reiterate că va exista un singur- concentrarea jucătorilor, dar a menționat că fanii ar trebui să aștepte până în 2022 pentru o nouă actualizare. Totuși, 2022 este o fereastră uriașă pentru actualizarea promisă, așa că fanii nu ar trebui să se aștepte la nimic prea curând.

 

Cu toate acestea, Tom Henderson a comentat recent starea de dezvoltare a Dragon Age 4. Mulți s-ar putea să știe că Tom Henderson are o experiență dovedită în ceea ce privește informațiile privilegiate referitoare la Battlefield, alte titluri EA și multe altele, așa că cuvântul său cu privire la această problemă este mai autorizat decât cel mai. Nici ceea ce are de spus nu este surprinzător.

 

Henderson afirmă că una dintre sursele sale, familiarizată cu planurile EA, spune că nu există „nicio șansă” lansarea Dragon Age 4 în 2022. Într-adevăr, acest lucru se potrivește bine cu ceva repetat de un alt insider, Jeff Grubb, care a declarat în trecut că Dragon Age 4 vizează o dată de lansare în 2023. Luând în considerare cele două, s-ar putea că EA intenționează să lanseze Dragon Age 4 cel mai devreme în toamna lui 2023, ceea ce nu ar exclude o alunecare în 2024. Acest lucru s-ar alinia, la rândul său, cu modul în care nu există „nicio șansă” anul acesta, dar acestea sunt speculații și ar trebui luate ca atare. Dacă Dragon Age 4 este o lansare din 2023, ar fi interesant să vedem ce va fi dezvăluit în 2022.

 

Ar fi logic ca marketingul să continue, deoarece Dragon Age 4 a lansat doar puțin ici și colo, dar și asta ar fi probabil. depinde de când va fi lansat jocul în 2023. Un nou trailer cu o „vacanță 2023” nu ar fi surprinzător, nici lansarea continuă a conceptului de artă. Ar putea exista puțin mai mult marketing decât atât, dar cel mai bine este să țineți sub control așteptările Dragon Age 4 pentru moment. Sunt atât de multe fani care au nevoie și vor să știe, de la protagonist și însoțitori până la planurile exacte ale lui Solas, dar prea mult prea devreme ar putea strica jocul pe termen lung. Oricum ar fi, este de asemenea bine că BioWare își ia timpul cu Dragon Age 4, deoarece există în mod clar multă presiune asupra jocului pentru a funcționa bine. Mulți fani ar fi de acord că o lansare puternică într-un an sau doi este mai bună decât o lansare defectuoasă și incompletă în 2022.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.