Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Rafael Nadal, victorie în patru seturi cu Karen Khachanov! Cu cine va juca în optimile Australian Open


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Rafael Nadal, la Australian Open / Foto: Getty Images

 

Rafael Nadal s-a aflat aproape în permanență la conducere în partida cu sportivul rus și și-a cedat serviciul o singură dată, în setul trei, pe care l-a și pierdut din cauza break-ului luat de Karen Khachanov și a jocului solid reușit de numărul 30 ATP pe propriul serviciu.

Rafael Nadal, victorie în patru seturi cu Karen Khachanov

Rafael Nadal a avut nevoie de două ore și 54 de minute pentru a trece de Karen Khachanov, cel mai lung meci al său de la Australian Open 2022.

 

Karen Kachanov este singurul sportiv care reușește să îi ia un set lui Rafael Nadal la această ediție a Australian Open. În primele două tururi, ibericul s-a impus în minimum de seturi la Marcos Giron și Yannick Hanfmann.

În optimi, Rafael Nadal va juca împotriva câștigătorului meciului Adrian Mannarino - Aslan Karatsev.

 

Din sferturi începe greul pentru Rafael Nadal

 

Dacă va trece de confruntarea din optimi, Rafael Nadal ar putea întâlni primul jucător de Top 10 de la această ediție a Australian Open, Alexander Zverev.

Pentru a ajunge în sferturi, germanul trebuie să-i învingă pe canadianul Denis Shapovalov.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.