Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy A53 5G are designul confirmat! Carcasa sa apare în fotografii reale


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A53 5G are designul confirmat! Carcasa sa apare în fotografii reale</b>Momentan Samsung se concentrează pe lansarea seriei sale de flagship-uri, Galaxy S22. Totuși, după ce aceasta va fi prezentată, urmează să debuteze și modele midrange și super-high-midrange. Printre cele mai așteptate se află Galaxy A53 5G, succesor

 

Momentan Samsung se concentrează pe lansarea seriei sale de flagship-uri, Galaxy S22. Totuși, după ce aceasta va fi prezentată, urmează să debuteze și modele midrange și super-high-midrange. Printre cele mai așteptate se află Galaxy A53 5G, succesor direct pentru Galaxy A52 5G. Acesta a avut parte de scăpări serioase în ultimul timp, randări și specificații fiind dezvăluite prin intermediul certificării TENAA și a zvonacilor. Ei bine, azi designul său este confirmat, fotografii reale ale carcasei sale făcându-și apariția pe web. Detalii avem mai jos.

 

Informațiile sosesc prin intermediul publicației 91Mobiles, iar imaginile par să confirme randările pe care le-am putut vedea în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, Galaxy A53 5G vine cu cameră quad în spate, aspectul rămânând în mare parte identic cu cel adoptat și de predecesor. Observăm aici un modul foto de formă dreptunghiulară, rotunjit la colțuri, cu o ușoară protuberanță. 

 

Imagini carcasă - Samsung Galaxy A53 5G: 7.jpg

 

În față ar urma să găsim un ecran AMOLED de 6.46 inch, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție FHD+. Ar avea margini înguste în jurul acestui panou, o cameră selfie integrată în decupaj bulină și un senzor pentru amprente optic. Certificarea TENAA a confirmat și zvonurile din trecut legate de hardware. Astfel, Galaxy A53 5G vine cu procesor Exynos 1200 la interior, dar și 6 GB de RAM în versiune standard. Ar exista însă și configurații cu 8 GB de RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare.

 

Telefonul a primit și certificare 3C care a dezvăluit că vom avea parte de o baterie de 5000 mAh aici, iar alimentarea se realizează la 25W, deși ar fi livrat cu un încărcător cu o putere de doar 15W. În față s-ar afla un senzor selfie de 32 MP, însă în spate există o cameră foto de 64 MP wide, una de 5 MP macro, una de 12 MP ultra-wide și una de 5 MP Bokeh. 

 

Ca dimensiuni, telefonul va măsura 159.5 x 74.7 x 8.1 mm și are o greutate de 190 de grame. Ar sosi pe mai multe nuanțe, iar dacă se păstrează perioada lansării, Galaxy A53 ar trebui să debuteze undeva în luna martie.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.