Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"Cred că joc cel mai bun tenis de când mă știu!" Secretul transformării Soranei Cîrstea


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Sorana Cîrstea (31 ani, 38 WTA) s-a calificat în runda a treia a turneului Australian Open după ce a învins-o cu 6-2, 6-4 pe slovaca  Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA).

 

sorana-d

 

Sorana Cîrstea: "Am făcut pace cu multe lucruri din trecut"

 

Ajunsă la 31 de ani, Sorana Cîrstea tocmai ce a început cel de-al 16-lea ei sezon în circuitul WTA și a vorbit despre cariera ei de până acum. Sportiva crede că se află în cel mai bun moment al său și a dezvăluit și care e secretul: a făcut pace cu multe lucruri din trecut.

 

“Sunt foarte multe lucruri de care sunt mândră. Sunt și multe lucruri pe care aș fi putut să le fac mai bine. Însă, așa cum am mai zis, sunt într-un moment bun al carierei mele. Cred eu că joc cel mai bun tenis de când mă știu. Am maturitatea necesară, și pot, în același timp, să mă bucur de moment. Și, da, sunt mândră de faptul că am făcut pace cu foarte multe lucruri din trecut.

 

Trăiesc în prezent și cred eu că fiecare vârstă vine cu frumusețea ei. Fiecare etapă aduce altceva și cred eu că sunt într-o etapă frumoasă de care mă bucur cât pot eu de mult.", a declarat Sorana Cîrstea, pentru treizecizero.ro.

 

Sorana Cîrstea - Anastasia Pavlyuchenkova, în turul 3 la Australian Open.

 

În turul 3 de la Australian Open, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Anastasia Pavlyuchenkova și a prefațat partida care se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00.

 

“O știu pe Nastia, nu atât de bine din punct de vedere al jocului, dar suntem de vârste similare, de mult timp pe circuit. Va fi un meci greu, normal; amândouă suntem în turul trei, asta înseamnă că amândouă jucăm bine. Știu că ea a avut un an bun anul trecut, cu acea finală de la Roland-Garros.

 

Nu știu clasamentul, că nu mă uit, dar știu că e favorită, deci probabil că e undeva Top 20 (n.a. 11). Deci e clar o jucătoare bună, dar din nou trebuie să mă concentrez pe partea mea de fileu, ce am eu de făcut, și apoi să-mi stabilesc planul, și să rămân cu mintea acolo concentrată”, a mai afirmat Sorana Cîrstea.

 

Sorana Cîrstea - Anastasia Pavlyuchenkova LIVE TEXT, sâmbătă, ora 12:00, în turul trei de la Australian Open

 

Sorana Cîrstea (38 WTA) a trecut de Kristina Kucova (96 WTA), 6-2, 6-4, și s-a calificat în turul trei de la Australian Open, unde o așteaptă o misiune mai dificilă în meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova (11 WTA).

 

Partida din turul trei de la Australian Open a fost programată de organizatori ultima din sesiunea de seară de sâmbătă pe terenul ”Rod Laver” și se va disputa în jurul orei României 12:00.

 

Confruntarea de la Melbourne va fi a șaptea directă dintre Sorana Cîrstea și Anastasia Pavlyuchenkova. Fiecare sportivă și-a adjudecat câte trei victorii în precedentele dueluri.

 

Sorana Cîrstea a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova la Fes, 2008, Linz, 2011, și Madrid, 2017, în timp ce rusoaica a câștigat la Istanbul, 2010, New Haven, 2013, și Eastbourne, 2018.

 

Pentru a ajunge în turul trei de la Australian Open, Anastasia Pavlyuchenkova le-a eliminat pe Anna Bondar, 6-2, 6-1, și Samantha Stosur, 6-2, 6-2, în timp ce Sorana Cîrstea a reușit surpriza în primul tur și a învins-o pe Petra Kvitova, 6-2, 6-2, în timp ce în runda secundă a trecut de Kristina Kucova, 6-2, 6-4.

 

Iga Swiatek sau Daria Kasatkina, adversara din optimi

 

Sportiva calificată în urma confruntării Sorana Cîrstea - Anastasia Pavlyuchenkova va juca în optimile Australian Open împotriva Igăi Swiatek sau a Dariei Kasatkina.

 

Dacă va trece de Anastasia Pavlyuchenkova, Sorana Cîrstea își va atinge cel mai bun rezultat din carieră la Australian Open.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.