Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A anunțat că-l va ”răzbuna” pe Novak Djokovic și s-a ținut de cuvânt până acum! Un sârb, în optimi la Australian Open


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Miomir Kecmanovic (22 de ani, numărul 77 ATP), sârbul care trebuia să-l întâlnească pe liderul mondial Novak Djokovic (34 de ani) în runda inaugurală la Australian Open, a ajuns în optimile de finală ale primului Grand Slam al anului.

 

djokovic-kecmanovic

 

După ce Djokovic a fost expulzat din Australia, Kecmanovic a anunțat ”revoluția sârbă” la Melbourne, pentru a încerca să-l ”răzbune pe cel mai bun reprezentant al lor”. Și s-a ținut de cuvânt. Tânărul sportiv a învins pe oricine i-a stat în cale și a ajuns printre cei mai buni 16 tenismeni de la Australian Open.

 

Miomir Kecmanovic, în optimi la Australian Open, după ce ”a scăpat” de un duel cu Novak Djokovic în primul tur

 

Dacă în primul tur a trecut fără emoții de Salvatore Caruso (locul 150 ATP), cel care i-a luat locul lui ”Nole”, scor 6-4, 6-2, 6-1, în runda a doua, Kecmanovic a avut un duel mai dificil cu Tommy Paul (41 ATP), 7-6, 7-5, 7-6, pentru ca în 16-imi să-l învingă în patru seturi pe Lorenzo Sonego (26 ATP), 6-4, 6-7, 6-2, 7-5.

 

"Ar fi trebuit să joc cu numărul unu în primul tur și acum sunt în optimile de finală. Joc fără presiune pentru că simt că am primit o a doua șansă și mă bucur de ea. N-am vorbit cu Novak, am vrut să îi acord spațiu, să îi respect nevoia de a se liniști", a declarat Miomir Kecmanovic.

 

Pentru un loc în sferturile de finală de la Australian Open, Miomir Kecmanovic va da piept cu Gael Monfils (20 ATP), al 17-lea favorit al competiției. În singura întâlnire dintre cei doi, francezul s-a impus în noiembrie 2021, la Paris, 4-6, 7-5, 6-3.

 

  • 2.563.925 de dolari a câștigat din tenis Miomir Kecmanovic, potrivit site-ului ATP.
  • 38 a fost cea mai înaltă poziție atinsă de sârb în ierarhia ATP (2021).
  • 1 titlu ATP are în palmares Kecmanovic (Kitzbuhel - 2020).

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.