Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Emma Răducanu a explicat de ce ar fi avut probleme mari cu Simona Halep în turul 3 de la Australian Open. "Nu glumesc!"


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) a părăsit Australian Open în turul doi, după ce a fost eliminată de Danka Kovinic (27 de ani, locul 98 WTA), scor 4-6, 6-4, 3-6.

 

emma raducanu simona halep

 

Următoarea adversară a Simonei Halep (30 de ani, locul 15 WTA) la Melbourne a profitat de faptul că Răducanu a avut probleme la mâna dreaptă, iar jucătoarea cu origini românești a adresat și ea problema la sfârșitul meciului.

 

Emma Răducanu recunoaște că ar fi avut probleme mari cu Simona Halep la Australian Open

 

După ce a fost învinsă de Kovinic, Răducanu a explicat că ar fi avut mari probleme cu Halep tot din aceeași cauză în turul trei, dar duelul nu va mai avea loc după eliminarea câștigătoarei US Open.

 

În meciul cu Kovinic, zeci de minute în șir, britanica a lovit pe forehand doar cu slice și a recunoscut că, dacă ar fi jucat la fel împotriva româncei, ar fi avut șanse mici să treacă mai departe.

 

"Nu cred că poți să ajungi foarte departe cu Simona doar cu forehand slice. Nu glumesc", a declarat Răducanu după meci, conform Express.

 

Răducanu a recunoscut în trecut că o idolatrizează pe Halep, însă va trebui să aștepte în continuare duelul mult visat împotriva româncei, care se va duela în schimb cu Kovinic.

 

Emma Răducanu, eliminată surprinzător de la Australian Open

 

Britanica de origine română Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) a fost eliminată în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. În primul tur, ea trecuse de Sloane Stephens (locul 67 WTA), scor 6-0, 2-6, 6-1, dar a fost ulterior criticată de fosta adversară.

 

Emma Răducanu a pierdut neașteptat în fața muntenegrencei Danka Kovinic (98 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-3.

 

Partida a durat două ore și 36 de minute. Emma Răducanu a comis mai multe erori neforțate față de adversară (raport 39-35) și a reușit mai puține lovituri câștigătoare (27 vs 40).

 

Pentru parcursul de la Melbourne, Emma Răducanu va primi 70 de puncte în clasamentul WTA și 102.200 de dolari.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.