Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gran Turismo 7 Dimensiunea fișierului și data de preîncărcare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

image.png

 

Cu aproximativ o lună până la Polyphony Digital să lanseze Gran Turismo 7, studioul de dezvoltare lămurește misterele rămase din jurul celui mai recent joc de curse al lor. Una dintre ele se referă la spațiul de depozitare necesar. Gran Turismo 7 își propune să ofere simțul culturii auto pentru care seria este cunoscută, fiind în același timp un punct culminant al așteptărilor pe care jucătorii le au pentru o intrare în serie. Astăzi, vitrinele magazinelor au dezvăluit în sfârșit cât de mult vor avea nevoie consolele pentru a stoca jocul.

 

PlayStation Direct, pagina oficială de precomandă, indică faptul că Gran Turismo 7 va necesita 110 GB de spațiu de stocare la minim, atât pentru PS4, cât și pentru PS5. Pentru a pune acest număr în perspectivă, PS5 are o dimensiune de stocare de 825 GB. Interesant este că un cont de Twitter care ține evidența datelor de backend ale magazinelor PlayStation afirmă că versiunea PS5 a jocului este de 89,445 GB. Cu toate acestea, acest număr exclude patch-ul Day One, ceea ce înseamnă că patch-ul va umple restul spațiului de stocare al jocului la lansare. De asemenea, jucătorii pot începe preîncărcarea Gran Turismo 7 pe 25 februarie, cu o săptămână înainte de lansarea jocului.

 

image.png

 

Inițial, Polyphony Digital se aștepta să livreze Gran Turismo 7 în 2021, dar studioul a decis să amâne jocul. Jocul va conține 420 de mașini diferite și peste 90 de curse care experimentează vremea realistă. În plus, spre deosebire de Gran Turismo Sport, Gran Turismo 7 se va lansa cu modul GT preferat de fani, unde jucătorii pot cumpăra, vinde și regla mașini pentru curse cu un singur jucător pentru a câștiga bani și a-și construi propria colecție de mașini. De fapt, jocul va permite jucătorilor să depoziteze până la 1.000 de vehicule în garaj. Jucătorii PS5 vor primi o experiență mai îmbunătățită cu imaginile sale, declanșatoarele adaptive de la controlerul DualSense de la PS5 și vitezele de încărcare mari.

 

Ceea ce face acest titlu unic este faptul că acest joc este primul din seria Gran Turismo care este un titlu între generații, permițând jucătorilor să se bucure de joc fie pe PS4, fie pe PS5. Jucătorii care caută conținut suplimentar la lansare au opțiunea de a cumpăra ediția a 25-a aniversare a Gran Turismo 7. Această ediție vine cu discul de joc PS5, o versiune digitală a jocului PS4, coloana sonoră oficială, mai multe mașini bonus și 1.100.000 de mașini in- credite de joc.

 

Martie va fi o lună grozavă pentru jocuri cu titluri precum Persona 4 Arena Ultimax, Tiny Tina's Wonderland, upgrade-urile de nouă generație pentru Grand Theft Auto 5 și Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. Deși planurile pentru unele jocuri care vor fi lansate în martie s-ar putea schimba, Gran Turismo 7 este programat să fie lansat în aceeași lună, iar jucătorii cărora le plac jocurile de curse ar trebui să fie cu ochii pe acest titlu.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.