Jump to content

Alize Cornet a făcut-o pe Jelena Dokic să plângă, la finalul partidei cu Simona Halep! ”Vreau să-ți spun ceva!”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

cornet-dokic

 

Alize Cornet a învins-o, luni dimineață, pe Simona Halep, scor 6-4, 3-6, 6-4, în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

 

Imediat după meci, franțuzoaica i-a oferit un interviu ”la cald” fostei jucătoare Jelena Dokic (38 de ani), cea care a devenit o apreciată reporter și comentator sportiv. 

Printre cuvintele de laudă la adresa adversarei Simona Halep, Alize Cornet a ținut să o încurajeze și să aplaude și pe Jelena Dokic, cea care a trecut cu greu peste schimbările majore din viața sa.

 

"Jelena, vreau să îți spun ceva: modul în care ai reușit să treci prin greutăți, în viață, e un model de inspirație. Te felicit, ai fost o jucătoare incredibilă, iar acum ești o comentatoare fantastică. Nu pot decât să te aplaud", a spus Cornet, care apoi a îmbrățișat-o pe Dokic.

 

În 2017, Jelena și-a publicat cartea autobiografică, ”Unbreakable”, în care povestit despre problemele sale permenente cu depresia, dar și despre relația toxică pe care a avut-o cu tatăl său.

În urmă cu câteva zile, Dokic a răbufnit pe rețelele de socializare, deoarece lumea continuă să o jignească din cauza aspectului său fizic.

 

”Nu pot să cred că trebuie să adresez din nou lucrurile astea! Sunt batjocorită din nou pentru corpul meu și văd comentarii sau chiar articole referitoare la greutatea mea și felul în care arăt. E un comportament dezgustător. A fost o bătălie pentru mine, mai ales de când mă lupt cu depresia.

 

Dar nu mi-e rușine cu greutatea mea. Voi continua să muncesc, dar nu de dragul de a arăta mai bine, ci pentru a mă simți mai bine și a fi mai sănătoasă. Ca de fiecare dată, celor 99% care mă susțineți, vă mulțumesc. Înseamna totul pentru mine și vă iubesc pe toți. Fiți buni”, a declarat Dokic, pe Instagram.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.