Jump to content

Stefanos Tsitispas, victorie în cinci seturi cu Taylor Fritz, la Australian Open! Tabloul complet al sferturilor de finală


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

tsitsipas

 

Stefanos Tsitsipas (4 ATP) s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

 

Grecul s-a impus în fața americanului Taylor Fritz (22 ATP), scor 4-6, 6-4, 4-6, 6-3, 6-3, după o partidă care a durat trei ore și 23 de minute.

 

Stefano Tsitsipas, în ”sferturi” la Australian Open!

Stefanos Tsitsipas a terminat meciul cu 19 ași și doar o singură dublă greșeală. Acesta a câștigat și duelurile ”punctelor câștigătoare”, scor 53-52, și al ”erorilor neforțate”, scor 44-37.

 

De partea cealaltă, Taylor Fritz a avut cifre mai bune la ”puncte câștigate cu serviciul 2”, - 56%, față de 48% Tsitsipas. De asemenea, tot pe serviciul doi, dar la retur, Fritz a fost mai periculos decât grecul, 50%, față de 37%.

Stefani Tsitsipas a atins de două ori faza semifinalelor la Australian Open, în 2019 și 2021. Grecul se află în căutarea primului turneu de Grand Slam din carieră.

 

Iată tabloul exact al sferturilor de finală în proba de simplu, masculin, la Australian Open:

Stefano Tsitispas (4 ATP) - Jannik Sinner (10 ATP)

Daniil Medvedev (2 ATP) - Felix Auger-Aliassime (9 ATP)

Matteo Berrettini (7 ATP) - Gael Monfils (20 ATP)

 

Rafael Nadal (5 ATP) - Denis Shapovalov (14 ATP)

Doar doi sportivi calificați în ”sferturi” au câștigat, deja, turneu de Grand Slam în carieră: Daniil Medvedev și Rafael Nadal.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.