Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

WhatsApp te va lasa sa-ti transferi mesajele de pe Android pe Iphone.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

qkhswua.jpeg

 

Acum circa un an făceam trecerea pe iPhone după un deceniu în care am folosit Android. În mare, trecerea a fost destul de ușoară și nu am avut mari probleme în a-mi folosi aplicațiile preferate la fel ca înainte, dar am dat și peste o piedică destul de enervantă: WhatsApp nu m-a lăsat să-mi transfer mesajele și fișierele din conversații pe noul telefon, iar acestea s-au pierdut odată ce-am făcut trecerea.

 

O nouă versiune beta a WhatsApp pentru iOS ascunde o funcție care le permite utilizatorilor să își transfere mesajele atunci când fac trecerea de la un telefon cu Android la un iPhone. Procesul va fi totuși puțin mai complicat decât pe sistemul de la Google, întrucât aplicația va avea nevoie de permisiunea ta pentru a rula și va funcționa împreună cu Move to iOS, ca parte a procesului de transfer.

 

ILjaWAx.jpeg

 

Mai mult de atât, WhatsApp lucrează și la o funcție de autentificare two-factor pentru aplicațiile desktop și web. În acest fel vei putea adăuga un cod PIN pentru a-ți accesa contul. Odată cu această schimbare, va deveni mai simplu să folosești aplicația de mesagerie pe un calculator, dar vei avea și un strat în plus de protecție în cazul atacurilor de tip SIM swap. Nu se știe când va fi lansată noua versiune a aplicației pentru iOS, dar șeful WhatsApp a spus că se va întâmpla „în curând„.

 

sursa: zonait.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.