Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ENB Grafici Blurat


Weedo
 Share

Recommended Posts

Salut,

Problema apare din faptul că pe PC-urile care folosesc tehnologia NVIDIA Optimus sunt două plăci grafice, cea integrată în procesorul care se folosește la rahat si GPU-ul adevărat. Acum problema este cauzată de d3d9.dll pe care îl pui în folderul de instalare a jocului când instalezi ENB: acest fișier este detectat de lansatorul Skyrim și face imposibilă, în majoritatea cazurilor, selectarea cardului GPU.
În acest moment, pe net circulă diverse și diferite soluții care nu funcționează pentru toată lumea: îți aduc pe cele două testate de mine: ambele au funcționat, deși cu rezultate diferite.
 

1) Dacă utilizezi o versiune ENB 119 sau mai veche, ar trebui să mergi în folderul jocului, să deschizi enbseries.ini și să găsești..

[FIX]
ForceFakeVideocard = false

, apoi să pui true în loc de false, salvezi și închizi.
În cazul meu, acest lucru a funcționat, dar pe forumul oficial ENB au sfătuit să nu se folosească această soluție deoarece era veche. Acum vei înțelege foarte bine că momentan nu mi-a păsat prea mult și am jucat câteva luni fără probleme.
 

2) O soluție puțin mai complicată pe care am descoperit-o mai târziu:
Descarci un Hex Editor (recomand HxD care este gratuit). Instalează-l. Deschide-l.
Mergi sus și alegi „Deschideți fișierul” și deschizi TESV.exe prezent în folderul jocului. (Recomand să salvezi o copie a TESV.exe într-un alt folder, așa că dacă faci greșeli, înlocuiești cu fișierul original). În acest moment, Ctrl + F pentru a deschide fereastra de căutare și tastezi „d3d9” fără ghilimele. Acum vei găsi un total de 4 (evident că le arată unul câte unul, pentru a continua doar apasă F3): trebuie doar să schimbi cele două „d3d9.dll”, unde în schimb scrie d3dl fără .dll nu trebuie să ating nimic. Schimbarea constă în asta, trebuie să redenumești d3d9.dll cu altceva, eu am ales d3fs.dll (evident doar păstrezi „.dll” neschimbat). Când le-ai redenumit, salvezi și ieși. Acum redenumiți fișierul d3d9.dll al ENB prezent în folderul din d3fs. dll (sau orice alt nume pe care l-ai ales). Înainte de a începe jocul, deschide Skyrim Launcher și apasă pe „default”: dacă ai setat calitatea înaltă sau ultra și GPU-ul te detectează atunci încearcă să pornești jocul să vezi dacă funcționează și ENB-ul.

O zi bună!

Edited by Nathen
Link to comment
Share on other sites

  • Kevin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.