Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gears of War ar putea primi o colecție remasterizată, potrivit zvonurilor


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Gears of War

 

Circula zvonuri că Gears of War ar putea fi următorul în linie pentru a obține un pachet similar cu Halo: The Master Chief Collection. Acesta este conform spuselor de Nick Baker pe podcastul Xbox Era. După cum a observat GamesRadar, Baker a susținut că i s-a spus că „o altă franciză Microsoft va primi tratamentul Master Chief Collection”. Mai exact, o colecție de mai multe jocuri din aceeași serie remasterizate și adunate într-un singur pachet. Baker nu a dat un interval de timp pentru ETA-ul colecției în afara următorilor doi ani. De asemenea, nu a putut spune în mod specific ce serie.

 

Cu toate acestea, editorul senior pentru The Verge, Tom Warren a răspuns ulterior la un tweet despre acest zvon, adăugând niște combustibil major. Mai exact, el a spus că „uneltele se învârt cu adevărat pe acest zvon” – un semn evident de semnare a seriei Gears. Gears are în prezent cinci jocuri principale și două spin-0ff-uri la numele său în Gears of War: Judgment și Gears Tactics.

 

Nu pare să existe un cuvânt dacă aceste spin-off ar face și pachetul. Există, de asemenea, speculații că pachetul despre care se zvonește ar putea fi în schimb o colecție Fable, care ar putea configura frumos următorul joc în dezvoltare la Playground. Nu a existat nicio confirmare de la Xbox sau de la actualii îngrijitori ai Gears, The Coalition, cu privire la acest zvon în momentul scrierii.

 

Acesta din urmă a oferit anterior Gears of War o perfecționare în Gears of War Ultimate Edition în 2015. Până acum, nu a oferit un tratament similar celorlalte jocuri din serie. Ultima pe care am auzit-o de la studio a fost o prezentare a tehnologiei Unreal Engine 5 în iulie. Cam în același timp, s-a zvonit și că ar putea lucra la o nouă IP.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.