Jump to content

Not Tonight 2 datat pentru PC pe 11 februarie, console „mai târziu în acest an”


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Not Tonight 2

 

No More Robots a anunțat că aventura politică Not Tonight 2 va ajunge pe PC pe 11 februarie, urmând să urmeze console la sfârșitul acestui an. Jocul, anunțat pentru prima dată în august, este o continuare a „Brexit sim” lansat în 2018. Totuși, de această dată, acțiunea are loc în timpul unei călătorii pe drum prin Statele Unite ale Americii. Jocul se desfășoară într-un alt-univers satiric încărcat politic, cu o mulțime de ciudatenii.

 

 

De exemplu, aventura ta te va vedea să explorezi un Munte Rushmore plin de LARPers și o Montana anexată de Canada. Îți asumi rolul lui Malik, Kevin și Mari, care se întrec pentru a-și salva prietenul Eduardo de la deportare. Pe parcurs, vei aborda o varietate de mini-jocuri de-a lungul mai multor niveluri ale jocului. Acestea includ injectarea de steroizi în pui de mâncare fast-food, ciocnirea cu cultele religioase și lucrul zidului texan. Înainte de lansare, jocul va primi și o beta deschisă pe Steam în cursul acestei săptămâni.

 

Jucătorii se pot înscrie acum prin pagina Steam și vor putea încerca o versiune limitată a jocului vineri, 28 ianuarie, înainte de lansare câteva săptămâni mai târziu. Există și un nou trailer, pe care îl puteți vedea mai jos. Not Tonight 2 sosește pe PC pe 11 februarie și va ajunge pe consolele încă neconfirmate mai târziu în cursul anului.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.