Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aztech Forgotten Gods sosește pe 10 martie pe PC și consolă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Aztech Forgotten Gods

 

Dezvoltatorul Mulaka Lienzo a anunțat că următorul joc, luptătorul colos Aztech Forgotten Gods, va fi lansat pe 10 martie. Veți juca rolul războinicului îmbunătățit cibernetic Achtli, care se află într-o căutare pentru a-și salva casa din Tenochtitlan. Ea va salva orașul aztec cu ajutorul unui braț protetic puternic cunoscut sub numele de Lightkeeper. Brațul este alimentat de o energie magică misterioasă care îi dă lui Achtli putere și abilități mari.

 

 

Veți folosi aceste puteri pentru a explora o metropolă futuristă mesoamericană. La îndemână, Lightkeeper vă permite să navigați sărind pe distanțe mari, să oferiți lovituri zdrobitoare și șine de șlefuit. În plus, va trebui să folosești aceste mișcări aeriene la dispoziția ta în timp ce te confrunți cu șefi uriași, pe care va trebui să-i depășești și să lovești punctele slabe critice. Așteaptă-te la „luptă plină de acțiune” și la „confruntări intense” pe tot parcursul, în timp ce învingi o varietate de zei care îți stau în cale.

 

Pe lângă aceasta, există și o mulțime de zone de explorat în lume și secrete de găsit. După cum am menționat mai devreme, jocul vine de la creatorii aventurii Mulaka din 2018, care a celebrat cultura indigenă. În cele din urmă, puteți verifica personal un trailer al jocului mai jos. Aztech Forgotten Gods aterizează pe 10 martie pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.