Jump to content

Ashleigh Barty a spulberat-o pe Jessica Pegula și e în semifinale la Australian Open


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

Australian Open, Day Nine, Tennis, Melbourne Park, Melbourne, Australia - 25 Jan 2022

 

Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, s-a calificat în semifinalele Australian Open, după o victorie fără probleme în faţa americancei Jessica Pegula (cap de serie nr. 21), cu 6-2, 6-0.

 

Ashleigh Barty, în semifinale la Australian Open

''Sunt mulţumită că am fost agresivă cu lovitura de dreapta, chiar dacă am comis şi câteva greşeli'', a comentat Barty, care a impresionat de la începutul turneului de Grand Slam.

 

Campioana en titre de la Wimbledon a petrecut în medie o oră în fiecare meci al său la actuala ediţie a turneului. Dacă în primele două tururi s-a impus în mai puţin de o oră (54 de minute, respectiv 52), în turul al treilea meciul a durat 61 de minute, partida din optimi, cu Amanda Anisimova, a avut cea mai lungă durată (74 minute), în timp ce pe Pegula a învins-o după 63 de minute.

 

Ashleigh Barty - Madison Keys, în semifinale la Australian Open

 

Barty (25 ani), care se află la a doua sa semifinală la Melbourne, după cea din 2020, a atins sferturile în 2021. Ea intenţionează să devină primul reprezentant al Australiei care câştigă turneul de Grand slam de la Melbourne după Christine O'Neil în 1978.

Barty, care are un titlu de Grand Slam cucerit şi în 2019, la Roland Garros, o va înfrunta în penultimul act pe americanca Madison Keys, victorioasă cu 6-3, 6-2 în faţa cehoaicei Barbora Krejcikova.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.