Jump to content

Anthony Martial a ajuns la o înțelegere cu Sevilla! Pleacă de la Manchester United după șase ani și jumătate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

martial

 

”Telenovela” transferului lui Anthony Martial (26 de ani) de la Manchester United la Sevilla s-a încheiat. Francezul a ajuns la un acord cu spaniolii și va părăsi Old Trafford după șase ani și jumătate.

 

Anthony Martial va merge la Sevilla sub formă de împrumut până la finalul sezonului, după săptămâni de negocieri. Managerul celor de la United, Ralf Ragnick, a declarat că-l va lăsa pe Martial să plece doar dacă Sevilla îi va plăti integral salariu. Lucru care se va întâmpla, într-un final, anunță The Mirror.

În 2015, Manchester United a plătit celor de la AS Monaco aproximativ 60 de milioane de euro. Chiar dacă a avut mari o evoluție sinoasă a formei sale sportive, Anthony Martial a adunat 269 de meciuri pentru United, în care a marcat 79 de goluri și a oferit 50 de assist-uri.

 

Anthony Martial s-a transferat la Sevilla!

 

Managerul celor de la Manchester United, Ralf Rangnick, a stat de vorbă cu jucătorul și i-a permis, într-un final, să plece. Cu toate acestea, transferul se va realiza, în primul rând, în interesul clubului din Manchester.

”Am vorbit mai pe larg. Mi-a explicat că este la Manchester United de aproape șapte ani și crede că este momentul potrivit pentru o schimbare, să meargă în altă parte. Cred că într-un fel este de înțeles, aș putea să-l înțeleg, dar este important să vedem și situația clubului”, declarat Ralf Rangnick, în urmă cu câteva zile.

 

S-a vorbit recent de faptul că Anthony nu și-ar fi dorit să joacă pentru United în remiza din campionat cu Aston Villa, scor 2-2. Acesta a negat cu fermitate aceste afirmații, susținând că niciodată nu va arăta lipsă de respect față de club și de fani.

A revenit ca rezervă cu Brentford, apoi a intrat în ultimele 10 minute ale meciului cu West Ham, fiind implicat activ la construcția golului victoriei, marcat de Rashford în minutul 90+3.

 

Anthony Martial va zbura către Spania, în zilele următoare, pentru a finaliza formalitățile legate de transfer. Plecarea sa ar putea fi una dintr-un șir mai lung de la Manchester United. Sunt șanse foarte mari ca Jesse Lingard să semneze cu Newcastle United, săptămâna viitoare, sub formă de împrumut, dar pentru o sumă consistentă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.