Jump to content

Lista completă de specificații pentru Lenovo Legion Y90 ajunge pe web! Telefonul de gaming va sosi într-o versiune cu 18 GB de RAM


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Lista completă de specificații pentru Lenovo Legion Y90 ajunge pe web! Telefonul de gaming va sosi într-o versiune cu 18 GB de RAM</b>Conform zvonurilor, unele deja confirmate, în luna februarie vom avea parte de o mulțime de lansări. Sunt așteptate în special telefoane de gaming precum Nubia Red Magic 7, Black Shark 5, dar și Legion Y90 de la Lenovo. Modelul din urmă are azi

 

 

Conform zvonurilor, unele deja confirmate, în luna februarie vom avea parte de o mulțime de lansări. Sunt așteptate în special telefoane de gaming precum Nubia Red Magic 7, Black Shark 5, dar și Legion Y90 de la Lenovo. Modelul din urmă are azi specificațiile dezvăluite, lista de dotări hardware ajungând pe web prin intermediul unui zvonac din China. Detalii avem mai jos.

 

Nu sunt mari surprize, având în vedere că telefonul va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior, așa cum se vehicula. El primește un display de 6.92 inch Samsung E4 AMOLED produs de către Samsung, cu refresh rate de 144Hz și touch sampling rate de 720Hz. Ce e interesant însă, e faptul că va sosi într-o versiune cu 18 GB de memorie RAM, iar prin funcția RAM Extension va ajunge chiar la 22 GB. 

 

Lenovo Legion Y90

 

Aflăm detalii și despre camere. Astfel, în partea din față vom găsi un senzor de 44 MP, iar în spate un setul ce include un senzor principal de 64 MP și unul de 16 MP utlrawide. Sunt mențiuni în această listă legate de sistemul de răcire avansat aflat la interior, dar și despre extra-butoanele fizice dedicate gamingului. Față de predecesor, s-ar afla 6 astfel de butoane de această dată. Cel mai probabil, vorbim despre cele trigger, aflate pe laterală și alte 4 amplasate în partea din spate. 

 

Terminalul va aduce o baterie de 5600 mAh și se va încărca la 68W, conform acestei liste. De remarcat că nu vorbim despre un telefon ușor, el cântărind 268 de grame. Debutul ar avea loc în februarie, dar nu a fost dezvăluită exact data lansării încă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.