Jump to content

Seria OPPO Reno7 va debuta la nivel global pe 4 februarie! Apar teasere oficiale înainte de lansare


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria OPPO Reno7 va debuta la nivel global pe 4 februarie! Apar teasere oficiale înainte de lansare</b>În luna noiembrie a anului 2021, OPPO anunța seria de smartphone-uri Reno7 în China. După cum era de așteptat, lineup-ul urmează acum să debuteze și la nivel global. Conform teaserelor recente, aceste terminale vor debuta prima dată în India

 

În luna noiembrie a anului 2021, OPPO anunța seria de smartphone-uri Reno7 în China. După cum era de așteptat, lineup-ul urmează acum să debuteze și la nivel global. Conform teaserelor recente, aceste terminale vor debuta prima dată în India pe 4 februarie, ulterior urmând să ajungă și în Europa. Detalii avem mai jos.

 

Se pare că la nivel global vor debuta cel puțin două modele din această serie, având în vedere că Reno7 Pro este principalul smartphone ce își face aparițiaîn teaserele oferite de către companie. Totuși, versiunea vanilla, Reno7, ar urma să fie alternativa de buget. El a primit deja certificări importante și și-a făcut apariția chiar în Geekbench, având la interior un procesor Dimensity 900 5G. În plus, a apărut în baze de date BIS, IMBA, FCC, NBTC și SIRIM. Listările confirmă bateria de 4450 mAh de la interior și faptul că telefonul rulează ColorOS 12 din fabrică.

 

Vă reamintesc că OPPO Reno7 5G e așteptat cu un display AMOLED de 6.43 inch în diagonală, cu refresh rate de 90Hz și rezoluție Full HD+. El ar avea 12 GB de RAM și 256 GB de stocare în variantă de top. Pe de altă parte, Reno7 Pro este promovat drept un camera-phone axat pe capturi portrait. El vine cu un senzor principal Sony IMX766 de 50 MP și ne așteptăm ca funcția Bokeh Flare să facă senzație. 

 

 

Asemeni variantei Vanilla, Reno7 Pro ar sosi cu display AMOLED cu refresh rate de 90Hz. Totuși, vorbim despre un panou mai mare, de 6.55 inch în diagonală în acest caz, protejat Corning Gorilla Glass 5. La interior s-ar afla un procesor MediaTek Dimensity 1200 Max 5G, dar doar dacă OPPO nu decide să îl înlocuiască cu un cipset Snapdragon de la Qualcomm. Rămâne de văzut ce se va întâmpla întrucât anul trecut Reno6 Pro 5G a debutat în Europa drept o variantă rebranduită a lui Reno6 Pro+. 

 

Există și o scăpare legată de preț, valabilă însă doar în India. Astfel, OPPO Reno7 ar porni de la 366 euro, în timp ce Reno7 Pro va porni de la 485 de euro în variantă de bază.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.