Jump to content

realme 9 5G apare în fotografii reale, direct de pe masa de certificare FCC; Apar în randări și modelele Pro și Pro+


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme 9 5G apare în fotografii reale, direct de pe masa de certificare FCC; Apar în randări și modelele Pro și Pro+</b>Pare-că realme are multă treabă, urmând să debuteze în luna februarie noi terminale sub seria realme 9. Vă reamintesc că realme 9i a debutat deja, dar acum urmează să vedem și modelele 9, 9 Pro și 9 Pro+. Azi și-a făcut apariția în fotografii reale

 

Pare-că realme are multă treabă, urmând să debuteze în luna februarie noi terminale sub seria realme 9. Vă reamintesc că realme 9i a debutat deja, dar acum urmează să vedem și modelele 9, 9 Pro și 9 Pro+. Azi și-a făcut apariția în fotografii reale varianta Vanilla, realme 9 5G, direct de pe masa de certificare FCC. Detalii despre designul acestui model avem mai jos.

 

Ca aspect, realme 9 5G aduce foarte mult cu predecesorul, realme 8 5G. Are parte de un display plat, iar în spate pare să se ascundă un setup de camere triplu într-un decupaj dreptunghiular, rotunjit la colțuri. În partea de jos observăm un jack de 3.5 mm pentru căști, mufa USB-C pentru alimentare, un microfon și un difuzor. Prin intermediul acestor fotografii mai aflăm că el va fi livrat cu un alimentator de 18W în pachet.

 

Realme-9-Pro-Black-horz_592x237.jpg

 

Momentan nu sunt cunoscute alte detalii legate de hardware-ul acestui telefon, din păcate. Totuși, cunoaștem informații despre realme 9 Pro și 9 Pro+. Varianta din urmă a primit un teaser oficial recent, fiind chiar primul Pro Plus din seria companiei. El va sosi cu o cameră principală de 50 MP cu senzor Sony și stabilizare optică, iar la interior s-ar afla un procesor Snapdragon 695. Ar primi și o baterie de 5000 mAh, un ecran de 6.59 inch în diagonală AMOLED, cu refresh rate de 120Hz și încărcare la 33W.

 

Pe de altă parte, varianta Pro ar aduce un display de 6.43 inch în diagonală, AMOLED, cu refresh rate de 90Hz. Ar avea baterie de 4500 mAh și s-ar încărca tot la 33W, asemeni versiunii Pro+. Totodată, cipsetul aflat la interior ar fi Dimensity 920 de la MediaTek. Zvonurile afirmă că realme 9 Pro va costa 426 euro în versiunea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare sau 472 euro în cea cu 8 GB RAM şi 128 GB stocare. 

 

realme 9 Pro și Pro+ și-au făcut recent apariția în randări, iar nuanțele în care vor fi disponibile au fost dezvăluite. Ele vor sosi pe nuanțele Midnight Black, Aurora Green și Sunrise Blue. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.