Jump to content

Tableta Samsung Galaxy Tab S8 în cele mai detaliate randări de până acum + wallpaper-urile oficiale


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Tableta Samsung Galaxy Tab S8 în cele mai detaliate randări de până acum + wallpaper-urile oficiale</b>Acum că evenimentul Samsung Unpacked de pe 9 februarie este confirmat în proporție de 99%, lipsind doar anunțul din partea companiei sud-coreene, nu putem decât să ne numărăm banii și să ne gândim dacă alegem achiziția

 

Acum că evenimentul Samsung Unpacked de pe 9 februarie este confirmat în proporție de 99%, lipsind doar anunțul din partea companiei sud-coreene, nu putem decât să ne numărăm banii și să ne gândim dacă alegem achiziția noului flagship Galaxy S22 sau poate a tabletei Galaxy Tab S8. Aceasta din urmă constituie subiectul articolului de față pentru că astăzi o vedem în cele mai detaliate randări de până acum. Avem de asemenea și colecția de wallpaper-uri oficiale. 

 

Samsung Galaxy Tab S8 - Wallpapers: Samsung-Galaxy-Tab-S8-Wallpaper_003.jpg

 

E drept că nu avem parte de surprize aici, pentru că nu este prima oară când vedem tableta în imagini. Asemenea leak-uri s-au tot perindat în mediul online, doar că acum vedem randări la rezoluție înaltă. Galaxy Tab S8 ne este prezentată pe 3 variante de culoare și anume gri/negru, argintiu și roz. Vine însoțită de celebrul accesoriu S Pen care se va atașa și încărca magnetic în spatele tabletei.

 

Aici apare și o cameră foto duală de 13 mpx wide + 5 mpx ultra-wide, îmbinată sub forma unei dungi care continuă până jos în spate. Tableta, din câte am aflat, va aduce procesor Snapdragon 8 Gen1 la interior, configurații cu 8 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare flash și baterie de 8000 mAh cu încărcare rapidă la 45W. Măsoară 6.3 mm în grosime, are greutate de 502 grame și vine cu o cameră frontală de 8 mpx.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.