Jump to content

Motorola Edge 30 Pro va avea scanner de amprente integrat în display și nu lateral ca pe fratele geamăn Edge X30 din China


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Edge 30 Pro va avea scanner de amprente integrat în display și nu lateral ca pe fratele geamăn Edge X30 din China</b>Știm de o bună bucată de timp faptul că la nivel global smartphone-ul Moto Edge X30 va sosi sub un nume diferit și anume Edge 30 Pro. Acesta din urmă a bifat multe leak-uri, iar astăzi mai adăugăm unul pe listă. Așa cum spune și titlul

 

 

 

Știm de o bună bucată de timp faptul că la nivel global smartphone-ul Moto Edge X30 va sosi sub un nume diferit și anume Edge 30 Pro. Acesta din urmă a bifat multe leak-uri, iar astăzi mai adăugăm unul pe listă. Așa cum spune și titlul postării de față, vor exista și unele diferențe între cele 2 terminale, pe lângă denumire.

 

O diferență notabilă va fi reprezentată de către mutarea scanner-ului de amprente. Dacă pe varianta din China X30 acesta era găsit lateral și găzduit de către butonul power/unlock, pe modelul global Edge 30 Pro cititorul va fi integrat sub display. Deși nu există detalii despre tipul scanner-ului, sunt șanse mari să vorbim aici despre unul optic.

 

Edge 30 Pro

 

Altă modificarea vizuală este mutarea logo-ului Moto din spate, element găsit acum în colțul din stânga jos spate și nu central ca pe X30. Dotările vor rămâne în mare identice, poate diferențe să fie la nivel de configurații. Vom avea procesor Snapdragon 8 Gen1, ecran OLED 144Hz de 6.7 inch, cameră selfie de 60 mpx și baterie de 5000 mAh cu încărcare la 68W. 

Totodată, astăzi aflăm că acea ediție specială de Moto X30 care sosea cu o cameră selfie ascunsă sub display, va rămâne exclusivă pentru piața chineză. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.