Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

NVIDIA anunță suport day-one pentru Vulkan 1.3 și noi drivere pentru dezvoltatori


 Share

Recommended Posts

NVIDIA Vulkan

 

Cu lansarea de astăzi a lui Vulkan 1.3, NVIDIA anunță suport pentru drivere din prima zi pentru interfața de programare pentru API-ul multiplatform pentru grafică 3D și calcul. NVIDIA oferă funcționalitate completă imediată pentru driverele Vulkan 1.3 pe Windows și Linux, inclusiv pentru distribuții populare precum Ubuntu, Kylin și RHEL. Uneltele NVIDIA Nsight Graphics și Nsight Systems au fost îmbunătățite pentru a avea suport pentru Vulkan 1.3, oferind un mediu robust cu suport extins, astfel încât dezvoltatorii să construiască și să optimizeze aplicații și jocuri Vulkan.

 

Noua versiune aduce performanțe multi-thread crescute. Asta s-ar traduce în latență și overhead mai scăzute comparativ cu versiuni mai vechi ale Direct3D, cum ar fi OpenGL. Iar în combinație cu plăcile video de la NVIDIA, totul merge ca uns.

 

Practic, mai multe jocuri vor putea rula pe Vulkan și, implicit mai mulți utilizatori se vor putea bucura de ele. Combinația cu NVIDIA crește performanța  jocurilor și aplicațiilor. În plus, tehnologii ca ray-trancing și DLSS nu vor avea probleme în a funcționa pe mai multe platforme, de la Windows până la distribuții populare de Linux.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.