Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Respawn pregateste trei jocuri Star Wars noi, printre care si Fallen Order 2


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

spacer.png

 

Respawn Entertainment și-a clădit o reputație solidă odată cu lansarea celor două Titanfall. A ajuns la apogeu odată cu popularitatea imensă de care se bucură Apex Legends și a captat atenția și fanilor Star Wars odată cu debutul lui Jedi Fallen Order (care, apropo, este gratuit cu Amazon Prime). Toate acestea i-au motivat pe dezvoltatori să vină în continuare cu idei pentru noi proiecte, așa că iată-le!

 

EA a dezvăluit faptul că Respawn lucrează la încă trei jocuri Star Wars. Primul este continuarea lui Jedi Fallen Order. Al doilea este un FPS unde va da o mână de ajutor și Peter Hirschmann, cel din spatele seriilor Medal of Honor și SW Battlefront (cele old school, desigur). În final, al treilea titlu se adresează devoratorilor de strategie. Aici, Respawn va colabora cu studioul Bit Reactor, alcătuit din foști angajați Firaxis Games.

 

 

LucasFilm Games va supraveghea crearea celor trei jocuri Star Wars, în vreme ce Respawn își exprimă entuziasmul cu privire la șansa de lansa în viitorul apropiat titlurile la care dezvoltatorii au visat ani buni. Este un anunț important, căci acordul exclusiv dintre EA și Disney se apropie de final, iar licența Star Wars va redeveni pământ de inspirație pentru mult mai multe studiouri.

 

sursa: zonait.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.