Jump to content

Ceasul Huawei Watch GT Runner a debutat global cu autonomie de 14 zile. Cat costa in Romania?


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

w4NtcKg.jpg

 

Huawei a inaugurat în această săptămână în Europa atât telefoanele Huawei P50 Pro şi P50 Pocket, cât şi un ceas pentru fitness. E vorba despre Huawei Watch GT Runner, care fusese dezvăluit în noiembrie 2021 şi promovat ca un ceas sport cu antenă GPS revoluţionară. Avem detalii mai jos şi preţ pentru România.

 

După ce a lansat Watch 3 Pro şi Watch GT 3, ambele testate de noi, acum compania chineză aduce pe piaţa globală Huawei Watch GT Runner. Terminalul vine cu un corp uşor , de 38.5 grame (fibra de polimer, margine ceramică, aliaj de titaniu). Are antene GPS superioare şi o autonomie de 2 săptămâni.

 

twZdsIW.jpg

 

Are şi o abundenţă de funcţii de fitness. Watch GT Runner are un corp de 46 mm şi un ecran AMOLED de 1.43 inch, plus senzor de puls TruSeen 5.0. Poziţionarea globală se face prin GNSS, iar designul ceasului e gândit astfel încât antenele să fie în afara zonei circulare a corpului, îmbunătăţind acoperirea semnalului şi tăria să la comunicarea cu sateliţii L1 şi L5.

icmqpXI.jpg

 

Rulează HarmonyOS 2.0 şi vine cu un antrenor cu AI pentru alergători. Afişează intensitatea antrenamentului, nivelul de oboseală, timpul de recuperare şi are 100 de moduri sport. Monitorizează somn, saturaţie de oxigen, stres, puls şi multe altele. Preţul recomandat este de 299 de euro, iar Huawei oferă şi bundle-uri în Europa: în Germania oferă cadou la pachet o pereche de căşti FreeBuds 4i, iar în Franţa un cântar Huawei Scale 3, în vreme ce în Italia se oferă o boxă Huawei Sound Joy la dor 50 de euro. 

 

sursa: mobilissimo.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.