Jump to content

UFL vrea să se ia la trântă cu FIFA și PES și a semnat cu Cristiano Ronaldo


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

UFL Feature

 

În toamna lui 2021, FIFA anunța că vrea să vadă mai multă competiție în piață simulatoarelor de fotbal, întrucât monopolul celor de la EA Sports nu este sănătos pentru industrie. Și uite că nici nu a început bine noul an și deja vedem primul competitor: UFL. Jocul este dezvoltat de Strikerz, o echipă tânără care și-a început activitatea în 2016 și care este formată din pasionați ai fotbalului.

 

Și chiar dacă au mai existat încercări precum Pure Football de la Ubisoft, cei de la Strikerz au reușit ceva impresionant. Au semnat un parteneriat cu Cristiano Ronaldo care a devenit imaginea jocului. Alături de acesta, în trailer-ul lansat acum câteva ore îi putem vedea și pe Romelu Lukaku, Roberto Firmino și Kevin De Bruyne. Pe lângă un roster impresionant de jucători, dezvoltatorii au semnat contracte de colaborare și cu câteva echipe:

 

  • West Ham United
  • Sporting CP
  • FC Shakhtar Dontesk
  • Borussia M’Gladbach
  • AS Monaco
  • Besiktas JK
  • Celtic
  • Rangers FC

 

 

UFL este un proiect pe care vreau să-l urmăresc atent

 

Sunt pasionat de fotbal, joc FIFA și PES încă de prin 2002 și de atunci am investit mii și mii de ore în jocurile astea. Acum ca apare o alternativă care promite să le pună dificultăți celor doi giganți, nu pot fi altfel decât încântat. Și chiar dacă din trailer-ul de mai sus nu am fost neapărat impresionat, întrucât grafica și mecanica nu par să se apropie de nivelul de finisaj al competiției, UFL este la început de drum.

 

Dacă acest prim pas în lumea simulatoarelor de fotbal va fi o reușită pentru UFL, are o șansă foarte bună să fure poziția de underdog ocupată de eFootball și să lase seria de la Konami să moară în pace. Și cine știe? Cu atenția nedorită pe care EA Sports a căpătat-o în ultima vreme, am putea vedea o bătălie în toată regula.

UFL va funcționa pe principiul free-to-play și pare să ofere un mod de joc asemănător cu Ultimate Team… cu un plot twist. Strikerz ne promit că jocul va pune accentul strict pe abilitățile jucătorului și va oferi o experiență corectă pentru toată lumea. Asta vine ca răspuns la sistemele folosite de EA Games și discuțiile legate de momentum și script pe care fanii seriei FIFA Ultimate Team le poartă încă de la apariția modului de joc.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.